Στην Ελεύθερη Ώρα σήμερα: Ρεπορτάζ για την 1η Οργανωτική Συνδιάσκεψη των ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες  15/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η πατριωτική εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" παρουσιάζει ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για την 1η Οργανωτική Συνδιάσκεψη του Κινήματός μας, η οποία παρουσιάστηκε την προηγούμενη Κυριακή 9 Μαΐου μέσα από το κανάλι του Ηλία Κασιδιάρη στο youtube.

Προμηθευτείτε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ του Σαββάτου και διαβάστε την ενδελεχή παρουσίαση της Συνδιάσκεψης σε επιμέλεια του δημοσιογράφου Χάρη Μπερτίδη.

Κόμμα Κασιδιάρη: Συνδιάσκεψη με 150 νέα στελέχη

Το εθνικό κίνημα «ΕΛΛΗΝΕΣ» συμπληρώνει ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα

Επιμέλεια Χάρης Μπερτίδης

Το είπε και το έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Το είχε ανακοινώσει από την Ελεύθερη Ώρα και σήμερα παρουσιάζουμε την διενέργεια διαδικτυακού συνεδρίου, όντας ο ίδιος παράνομα στην φυλακή. Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε, λοιπόν, το κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» του Ηλία Κασιδιάρη. Οργάνωσε την πρώτη οργανωτική του συνδιάσκεψη, μέσω τηλεδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχαν 150 νέα στελέχη απ’ όλη την Ελλάδα που εκπροσωπούν όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες (γιατροί, επιχειρηματίες, οικονομολόγοι, νεολαίοι).  Κεντρικός ομιλητής φυσικά ήταν ο επικεφαλής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη μέσα από τη φυλακή. Όπως τόνισε το κόμμα οργανώνεται ήδη σε ολόκληρη την Ελλάδα, συμπληρώνει ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες καις στοχεύει στη δυναμική είσοδό του στη Βουλή, όποτε κι αν πραγματοποιηθούν εκλογές (Φθινόπωρο 2021 ή Άνοιξη 2022). Ας δούμε πως παρουσίασε το κόμμα την οργανωτική του συνδιάσκεψη μέσω του Δελτίου Τύπου, που μας απέστειλε, καθώς επίσης και τις ομιλίες από τέσσερα οργανωτικά στελέχη του κόμματος, του Χριστόφορου Τσάγκα, του Γιώργου Μανούσου, του Ματθαίου Τσούγκα και του Μιχαήλ Παναγιωτόπουλου.  Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου: «Ολοκληρώθηκε η 1η Οργανωτική Συνδιάσκεψη του Κόμματός μας, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης με την συμμετοχή 150 στελεχών και κεντρικό ομιλητή τον Ηλία Κασιδιάρη, που μίλησε μέσα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας. Αποφασίστηκε η συμμετοχή του κόμματός μας στις επόμενες εθνικές εκλογές (όποτε κι αν διεξαχθούν) με την επωνυμία εθνικό κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» και με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια. Την προεκλογική εκστρατεία θα συντονίζει ο Καθηγητής Ιατρικής του ΑΠΘ κος Ματθαίος Τσούγκας. Παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο Κυβερνητικό πρόγραμμα του Κόμματος, καθώς και η πρότασή μας για την αντιμετώπιση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Στον Τομέα Επανόρθωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και Αντιμετώπισης της Υγειονομικής Κρίσης προΐσταται η τ. Διευθύντρια του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, Υποστράτηγος ε.α. Σέμπρου Θεοδώρα. Τον Τομέα Οικονομικής Ανασυγκρότησης μετά την κρίση Covid συντονίζει ο Δρ. Οικονομολόγος (PhD) Παναγιώτης Ιωαννίδης. Τους εν λόγω τομείς στελεχώνουν εκλεκτοί συμπατριώτες μας Ιατροί και Οικονομολόγοι, που παρουσιάστηκαν στην Συνδιάσκεψη. Στη νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα μας ELLHNES.NET παρουσιάζονται 150 νέα Στελέχη και υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος από όλη την Ελλάδα».

Χριστόφορος Τσάγκας: «Θα είμαστε νικητές, όπως ήταν πάντοτε οι Έλληνες»

Ο δικηγόρος και Γενικός Διευθυντής του κόμματος, Χριστόφορος Τσάγκας, δήλωσε: «Χαιρετίζω κι εγώ από την πλευρά μου την πρώτη οργανωτική συνδιάσκεψη του κινήματός μας. Αγωνίζομαι στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη, ενός ανθρώπου για τον οποίο εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εκφράζουν τον θαυμασμό και την εκτίμησή τους για τις ικανότητες, τον δυναμισμό και την προσωπικότητά του. Μέσα στους 11 μήνες που πέρασαν από την ίδρυση των «ΕΛΛΗΝΩΝ» πετύχαμε το κόμμα μας να αποκτήσει μία πολύ μεγάλη δυναμική. Εγγράψαμε χιλιάδες μέλη και εντάξαμε εκατοντάδες στελέχη. Βρεθήκαμε στο πλευρό του Έλληνα πολίτη, συμμετέχοντας σε διαμαρτυρίες για όλα τα μείζονα κοινωνικά προβλήματα. Πραγματοποιήσαμε κοινωνικές δράσεις με διανομή αγαθών και οργανώσαμε πολιτικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις για την προβολή των εθνικών μας θεμάτων. Επιπλέον, δημιουργήσαμε μία ιστοσελίδα, μέσα από την οποία τα στελέχη μας αρθρώνουν καθημερινά τον πολιτικό τους λόγο, με τρόπο τεκμηριωμένο, με επιχειρήματα, με θέσεις και προτάσεις για ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, καθώς επίσης και για ιστορικά και άλλα επιστημονικά ζητήματα. Εκτός από τα παραπάνω, όμως, καταρτίσαμε ένα ολοκληρωμένο πολιτικό πρόγραμμα για κάθε κυβερνητικό τομέα. Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο παρουσιάζουμε σήμερα, μέσα από την πλήρως ανανεωμένη κομματική μας ιστοσελίδα δεν αποτελεί φυσικά το τέρμα αυτής της εργασίας. Είναι μόνον η αφετηρία για μια διαρκή διαβούλευση, για έναν διάλογο με τα στελέχη του κόμματος και κάθε πολίτη με στόχο τη συνεχή βελτίωση, τον εμπλουτισμό και την προσαρμογή του στα δεδομένα που θα προκύπτουν κατά την πορεία του χρόνου. Το μήνυμα το οποίο έχουμε να απευθύνουμε σε κάθε Έλληνα πολίτη συμπυκνώνεται στα εξής λόγια: Γίνε κι εσύ ένας απ’ αυτούς που θα αγωνιστεί μαζί μας για την ελευθερία της Ελλάδος, για την επιβίωση του Έθνους, για την ευημερία της νέας γενιάς. Αυτής, την οποία οι εκπρόσωποι της παγκοσμιοποίησης θέλουν να αφανίσουν. Όλοι μαζί με την στήριξη των ψηφοφόρων, των μελών και των στελεχών, μα πάνω απ’ όλα με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε. Θα είμαστε οι νικητές, όπως ήταν πάντοτε οι Έλληνες με εφόδια τον πολιτισμό, το πνεύμα τους, τις διαχρονικές και θαυμάσιες αξίες που οδήγησαν στις μεγάλες στιγμές του ελληνισμού. Σε αυτόν τον ωραίο αγώνα σε καλούμε να συμμετάσχεις. Στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη, στο πλευρό των ΕΛΛΗΝΩΝ».

Γιώργος Μανούσος: «Όλοι μαζί ενωμένοι χτίζουμε το αύριο του ελληνισμού»

Ο Γιώργος Μανούσος, Μηχανικός Πληροφορικής, εκ του Γραφείου Τύπου του κόμματος, δήλωσε: «Πολλοί φίλοι με ρωτούν γιατί τώρα; Γιατί να ασχοληθώ με τους «ΕΛΛΗΝΕΣ»; Η απάντηση είναι απλή. Δεν υπάρχει χρόνος. Η Ελλάς χάνεται, ο ελληνισμός διώκεται. Το κίνημά μας τα επόμενα χρόνια θα είναι η αιχμή του δόρατος στον αγώνα για τη διατήρηση της ελληνικότητάς μας. Της ψυχής μας και της συνείδησής μας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας. Πρέπει να μπούμε μπροστά. Αυτοί, λοιπόν, ήταν μόνο μερικοί από τους λόγους που εντάχθηκα στο κόμμα. Η προμετωπίδα μας είναι μία Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, για να μην νοιώσει ποτέ κανένας Έλληνας μόνος, να μην μείνει ποτέ κανένα παιδί χωρίς στέγη και φαγητό, να υπάρχει μία Ελλάδα εύρωστη, μία Ελλάδα πραγματικά ελληνική. Στον αγώνα αυτόν συμμετέχει ο ανθός της ελληνικής κοινωνίας, η μαχητική νεολαία, που σε συνδυασμό με τα επιφανή και εξαιρετικά στελέχη που διαθέτουμε, χτίζουμε το αύριο του ελληνισμού. Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανένας, πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να δουλέψουμε για το καλό της Πατρίδας. Δεν θα παραλείψω να αναφερθώ και στον οραματιστή, στον εμπνευστή αυτής της προσπάθειας, τον επικεφαλής του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος βρίσκεται άδικα και παράνομα σε φυλακές υψίστης ασφαλείας την ώρα αυτή που μιλάμε. Ποτέ δεν σταμάτησε τον διαρκή πολιτικό του αγώνα για την Πατρίδα, κάτι που συγκινεί, εμπνέει και αποτελεί μια παρακαταθήκη για όλους μας. Γι’ αυτό είμαστε μία γροθιά και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο».

Ματθαίος Τσούγκας: «Η προσπάθειά μας αγγίζει τις καρδιές όλων των Ελλήνων»

Ο Καθηγητής Ιατρικής του ΑΠΘ και υπεύθυνος προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος,  κος Ματθαίος Τσούγκας, δήλωσε: «Μετά από μία πορεία 40 ετών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αποφάσισα να υπηρετήσω τους σκοπούς του νέου κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, του Ηλία Κασιδιάρη. Τα γεγονότα των τελευταίων ετών δείχνουν ότι η απόφαση αυτή του Ηλία δεν αποτελεί μια προσωπική φιλοδοξία, αλλά είναι μία κίνηση που ανταποκρίνεται στις κρυφές ελπίδες όλων των Ελλήνων. Να δούνε επιτέλους έναν ηγέτη με φωνή πραγματική ελληνική. Ο ελληνικός λαός, που καθημερινά ματώνει να επιβιώσει σε μια Πατρίδα που τον τόπο τον κλέβουν ξένοι με υπογραφές, όμως, Ελλήνων, μνημονιακών πολιτικών,  θέλει έναν ηγέτη που να μάχεται για το δίκαιο των Ελλήνων. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πως ο Ηλίας Κασιδιάρης μάχεται για τα δίκαια των ελληνοπαίδων, που η φτωχοποιημένη Ελλάδα – αλλά όχι φτωχή – τα διώχνει στο εξωτερικό προκειμένου να επιβιώσουν. Η προσπάθεια που ξεκίνησε τον Μάιο του 2020 αγγίζει τις καρδιές όλων των Ελλήνων. Τα επιδοτούμενα κρατικά μέσα μαζικής εξαπάτησης όσο δηλητήριο και να χύσουν δεν μπορούν να αποκρύψουν την αλήθεια. Η αλήθεια ούτε κρύβεται, ούτε φυλακίζεται. Και ο Ηλίας Κασιδιάρης αναπτερώνει τις ελπίδες ιδιαίτερα των νέων. Για μία Ελλάδα πραγματικά ανεξάρτητη, Χριστιανική, αξιοπρεπή και ισχυρή. Μάχεται για μια Ελλάδα που δεν ξεχάσει τα παιδιά της στην Κύπρο, στη Βόρειο Ήπειρο, στη Μικρά Ασία, στον Πόντο και στον απανταχού ελληνισμό. Οι αγρότες, οι εργάτες, οι ναυτικοί, οι πολύτεκνοι και όλοι, όσοι αγαπούν την Ελλάδα, στέκουν δίπλα του».

Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος: «Η προσπάθεια φίμωσης πέφτει στο κενό»

Τέλος, ο γνωστός στους αναγνώστες μας, από την κυριακάτικη στήλη του, Ναύαρχος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε: «Καλησπέρα σας και από εμένα, είμαι ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, απόστρατος Ναύαρχος του Πολεμικού μας Ναυτικού και Τομεάρχης Άμυνας στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, τους «Έλληνες». Συντάχθηκα με τον Ηλία Κασιδιάρη γιατί είμαι κοινωνός του οράματός του, ενός οράματος για μια νέα Ελλάδα, Ισχυρή, Δυναμική και Άξια της ιστορίας της. Η προσπάθεια φίμωσης του επικεφαλής μας και του συνόλου του κόμματος, πέφτει στο κενό. Είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί, κρατάμε πάντα στην καρδιά μας την Ελλάδα, όπως είχε αναφέρει και ο ίδιος».

Στόχος του Ηλία Κασιδιάρη η δυναμική είσοδος στη Βουλή

Κλείνοντας, να τονίσω ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε το κόμμα ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι. Οι εξελίξεις τρέχουν και όπως φαίνεται ο Ηλίας Κασιδιάρης όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά συνεχίζει απτόητος τον αγώνα για Ελλάδα και Ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι…


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης