Συμπτώσεις

Έλληνες  20/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Αργυρώ (Ρίκα) Θωμάκου, (″Φλόγα του Ταινάρου″)

«Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση.» Είναι τα λόγια του Ουμπέρτο Έκο, που δυστυχώς επιβεβαιώνονται με τον τραγικότερο τρόπο, αν κρίνουμε από τις “συμπτώσεις” στα ελληνικά ΜΜΕ, όπως οι παρακάτω:

Σε τεράστια σύμπτωση οφείλεται το γεγονός ότι ένα άρτια εξοπλισμένο τηλεοπτικό συνεργείο του Mega βρέθηκε στην Τήνο για να αποθανατίσει την αναχώρηση του πρωθυπουργού, με πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά. Έτσι τον συμβούλεψαν οι ακριβοπληρωμένοι αμερικανοί σύμβουλοί του, για προεκλογικούς λόγους, έτσι έκανε. Σχεδόν τέσσερα χρόνια πρωθυπουργός και πάντα μετακινείτο είτε με ελικόπτερα, είτε με κουστωδίες από δεκάδες υπερπολυτελή Jeep, είτε με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.  Ας θυμηθούμε ότι μόλις πέντε ημέρες μετά την επιστροφή από την επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ και την Ουάσιγκτον (σ.σ. Για εκείνη την τραγελαφική ομιλία στο κογκρέσο, που σχολιάστηκε σε αυτήν την ιστοσελίδα με το άρθρο: «Ο λόγος» της 23ης Μαΐου 2022), ξαναπήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να βρεθεί στη Βοστώνη με μόνο του σκοπό να μιλήσει στο πανεπιστήμιο από το οποίο αποφοίτησε η σύζυγος και ο υιός του. Ενώ πριν πετάξει πάλι με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για την Ελβετία για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, βρέθηκε στο γήπεδο των Boston Celtics για να παρακολουθήσει αγώνα NBA! Γνωρίζοντας το πόσο ενδιαφέρεται για το περιβάλλον ο πρωθυπουργός, εκτιμώ ότι το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, καθώς και τα ελικόπτερα και τα Jeep, δεν καταναλώνουν ενέργεια, ούτε μολύνουν το περιβάλλον.

Από σύμπτωση πάλι, νομίζω, ότι εξαφάνισαν τα ΜΜΕ την εικονιζόμενη selfie του πρωθυπουργού με τον Suleiman Macir. Δεν ξέρω αν θεώρησαν ότι είναι κακό να φωτογραφίζεται χαμογελαστός ο πρωθυπουργός με έναν εγκάθετο του τουρκικού προξενείου και εκπρόσωπο των παρακρατικών δομών της Τουρκίας. Αυτός ο τουρκόψυχος πράκτορας έχει προκαλέσει την οργή των Ακριτών μας με το να ιδρύσει, τον «Σύλλογο Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου». Ως πρόεδρος αυτού του συλλόγου, στην πιο ευαίσθητη περιοχή μας, έχει προβεί και σε έκνομες ενέργειες, όπως είναι η ίδρυση παράνομου τζαμιού στο Διδυμότειχο, η τουρκοποίηση αθιγγάνων και πομάκων σε περιοχές του Βορείου Έβρου κλπ. Κρίμα, οι φανφάρες και το σόου που στήσατε κύριε πρωθυπουργέ για τον φράχτη στον Έβρο. Έναν φράχτη που θα έπρεπε να έχετε ολοκληρώσει εδώ και χρόνια, αλλά περιέργως, τον θυμηθήκατε λίγες ημέρες πριν, μας κάνετε την χάρη, και αποχωρήσετε από την κυβέρνηση.

Δεν είναι φυσικά μόνο η ΝΔ που γλυκοκοιτάζει τις ψήφους των μουσουλμάνων της Θράκης. Ευτυχώς που η ελληνική “δημοκρατία” φρόντισε να “θωρακιστεί”, θέτοντας το πλαφόν του 3% για να μην μπει κόμμα της μουσουλμανικής μειονότητας στη βουλή. Κατά τ’ άλλα, όλα τα συστημικά κόμματα φροντίζουν να έχουν στις τάξεις τους τουρκόψυχους βουλευτές. Εδώ πρέπει να γίνει μία απαραίτητη διευκρίνηση. Προφανώς και οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας πρέπει να εκπροσωπούνται στην βουλή. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν τα συστημικά κόμματα υφαρπάζουν τις ψήφους τους, συμπεριλαμβάνοντας στους συνδυασμούς τους πράκτορες της Άγκυρας, που απεργάζονται την αυτονόμηση της Νοτιοδυτικής Θράκης (σ.σ. Ο ευρέως χρησιμοποιούμενος όρος «Δυτική Θράκη» είναι μάλλον άστοχος, καθώς η Ελληνικότατη εδώ και χιλιετίες Θράκη περιορίζεται, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λοζάνης στο νοτιοδυτικό μόνο τμήμα της. Η ανατολική Θράκη με την Κωνσταντινούπολη παραμένουν στην Ευρωπαϊκή Τουρκία και η Βορειοδυτική Θράκη στη Βουλγαρία). Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζειμπέκ και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν, οι οποίοι “συχνάζουν” στην παράνομη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» παρέα με τον ψευτομουφτή, έχοντας μπροστά τους την επαίσχυντη σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης». Πρόσφατα μάλιστα καλωσόρισαν τον πρόεδρο της τουρκικής βουλής Μουσταφά Σεντόπ, εν ονόματι της ανύπαρκτης “τουρκικής” μειονότητας.

Βέβαια η κορυφαία, τελείως συμπτωματική, εξαφάνιση από τα ΜΜΕ, ήταν αυτή των δηλώσεων του κυρίου Τζανερίκου. Βλέπετε τα ΜΜΕ δεν μπορούν να κολλήσουν την ταμπέλα του φασίστα ή του ρατσιστή σε έναν ανώτατο Δικαστικό, έτσι προτίμησαν να τον “εξαφανίσουν”. Αυτός ο κορυφαίος διακεκριμένος Δικαστικός, ήταν τόσο ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, οι οποίες έχουν τύχει τόσο εκτενών όσο και διθυραμβικών σχολίων, ώστε θα ήταν ιεροσυλία να αναφερθώ περαιτέρω. Κατανοώ ότι οι Εισαγγελείς ήταν απορροφημένοι με τις νηστείες της Μεγάλης Εβδομάδος και στη συνέχεια με το ψήσιμο του οβελία, ώστε δεν πρόφταιναν να ασχοληθούν με αυτό το θέμα, το οποίο σε ένα άλλο στοιχειωδώς ευνομούμενο και δημοκρατικό Κράτος θα είχε ήδη ανατρέψει την κυβέρνηση. Ας ελπίσουμε ότι η Δικαιοσύνη δεν θα περιμένει να περάσει και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς για να δράσει. Όσον αφορά τη σκοπιμότητα της δεύτερης (ν)τροπολογίας, απλώς θα καταγράψω τις σχετικές δηλώσεις του ομότιμου καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου, Θανάση Διαμαντόπουλου: «Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που δεν αντιλήφθηκαν σε τι στοχεύει η διεύρυνση, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, του δικαιοδοτικού οργάνου που θα κρίνει τη συνταγματικότητα των πρόσφατων ρυθμίσεων: Οι πέντε Αρεοπαγίτες, που αρχικά το συγκροτούσαν, συνταξιοδοτούνται όλοι τον Ιούνιο. Άρα δεν θα ήταν δυνατόν να δελεασθούν με υποσχέσεις προαγωγής από την κυβέρνηση. Τώρα προστίθενται οι νεότεροι του Τμήματος…».

Έντιμοι Δικαστικοί και Εισαγγελικοί λειτουργοί προασπίζονται και περιφρουρούν την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης που αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο για κάθε αδικημένο Πολίτη. Η «Πολιτεία» όμως κωφεύει και έχει πάρει επικίνδυνους ατραπούς στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση Ανατρέξτε λίγο στο Πρόγραμμα του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ: Πρώτο και βασικό μέλημά μας είναι ότι: Η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να είναι θεραπαινίδα της εκάστοτε εκτελεστικής εξουσίας. Θα πρέπει να κατοχυρωθεί συνταγματικά η ανεξαρτησία της και ο μη διορισμός της ηγεσίας της από την εκάστοτε κυβέρνηση, κάτι που άλλωστε είναι πάγιο αίτημα και των Δικαστικών Ενώσεων.

Ως Ελληνικό Έθνος δεν απειληθήκαμε με διάλυση κατά τα 400 χρόνια της πλέον βάρβαρης σκλαβιάς, καθώς τότε μας κράτησαν δυνατούς και ενωμένους η Θρησκεία, η Οικογένεια και η Πίστη στην κοινή καταγωγή. Για πρώτη φορά κινδυνεύσαμε ως Έθνος, στο δεύτερο μισό της δεκαετίας το’40 με τον συμμοριτοπόλεμο. Παραθέτω ένα απόσπασμα από ομιλία του τότε Πρωθυπουργού Θεμιστοκλή Σοφούλη, Προέδρου του «Κόμματος των Φιλελευθέρων»: «… Ουδέποτε το Έθνος ηπειλήθη και εκινδύνευσεν τόσον όσον σήμερον. Διακυβεύονται τώρα όσα δίδουν περιεχόμενον και αξίαν εις την ζωήν των εθνών και των ατόμων. Κινδυνεύει και η ακεραιότης μας και η ανεξαρτησία μας και ο πολιτισμός μας. Αν δεν συντριβή η ανόσια ανταρσία, θα γίνωμεν σκλάβοι ενός απέραντου και σκυθρωπού στρατοπέδου συγκεντρώσεως, όπου ο θάνατος θα είναι η μόνη ελπίς και λύτρωσις. Η ανταρσία είναι ο μοχλός του εξωτερικού εχθρού μας δια την υποδούλωσιν της Χώρας μας. Και ο μοχλός αυτός πρέπει να γίνη κομμάτια και θα γίνη…».

Δυστυχώς και σήμερα ισχύουν ακριβώς τα ίδια, μόνο ο «εχθρός» άλλαξε. Σήμερα προφανώς δεν απειλούμεθα από τον κουμμουνισμό και τα «όργανά» του, αλλά από την παγκοσμιοποίηση και τους δουλοπρεπείς εντολοδόχους του. Προφανώς και δεν θα τους συντρίψουμε με την δύναμη των όπλων, αλλά με την δύναμη που θα δώσει στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ η ψήφος εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Ελλήνων που κωφεύουν στην γελοία προπαγάνδα και στα φληναφήματα περί «νεοναζί». Ελλήνων που ξέρουν ότι επικεφαλής των ψηφοδελτίων μας είναι ένας καταξιωμένος διακεκριμένος ανώτατος Αξιωματικός, καθηγητής στη ΣΣΕ. Τα ψηφοδέλτια μας, κοσμούν ευυπόληπτοι πολίτες: Καθηγητές πανεπιστημίων, ανώτατοι αξιωματικοί, γιατροί, δικαστικοί, μηχανικοί και πολλοί άλλοι. Τους παιδοβιαστές, απατεώνες, προδότες, πολιτικούς χαμαιλέοντες κλπ, τους αφήνουμε για τα ψηφοδέλτια των συστημικών κομμάτων. Ίσως αρκετοί απ’ τους υποψηφίους του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ να μην είναι αναγνωρίσιμοι (ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές κλπ), όμως σίγουρα όλοι είναι άξιοι με θέληση και ικανότητες να προσφέρουν στον Τόπο μας. Άλλωστε παρακολουθούμε με λύπη μας τα έργα και ημέρες των «αναγνωρίσιμων».

Όλα τα συστημικά κόμματα είναι συνένοχα στη διαφθορά, στις εθνικές προδοσίες, στα σκάνδαλα κλπ. Τα “έχουν βρει” μια χαρά μεταξύ τους και απλώς έχουν κάποιες θεατρινίστικες αντιπαραθέσεις στη βουλή και στα τηλεοπτικά παράθυρα. Όλο το Σύστημα ομονοεί όταν πρόκειται να κτυπήσει, με αθέμιτα κυρίως μέσα, το μοναδικό Κόμμα που αγωνίζεται ειρηνικά για Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, θα παρακολουθούμε όχι το πως θα μας κυβερνήσουν καλύτερα, ή τι θα κάνουν καλό για τον λαό και τον τόπο μας, αλλά το ένα κόμμα θα εμφανίζει τα σκάνδαλα και τη διαφθορά του άλλου. Δηλαδή προσπαθούν να μαζέψουν τα ψηφαλάκια εμφανιζόμενα όχι ως καλοί, αλλά ως λιγότερο κακοί από τους άλλους. Καταλαβαίνουμε ότι ο τρόμος του Συστήματος είναι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Αλλά, δυστυχώς γι αυτούς, ακόμα και σε αυτή την ψευτοδημοκρατία μας, ο λαός είναι εκείνος που θα αποφασίζει ποιος θα τον εκπροσωπεί και σε καμία περίπτωση μαγειρεμένες (ν)τροπολογίες, που αποκλείουν με προσχήματα κόμματα και σχηματισμούς από τις βουλευτικές εκλογές. Αλήθεια, ποια (ν)τροπολογία, μπορεί να στερήσει τα εκλογικά δικαιώματα από εκατοντάδες χιλιάδες Πολίτες; Ως πρόλογο στο παρόν άρθρο είχαμε τα λόγια ενός Ιταλού συγγραφέα. Ας θέσουμε ως επίλογο τα επίκαιρα λόγια του Γάλλου ψυχολόγου Γουσταύου Λε Μπον: «Όταν τα κόμματα συναλλάσσονται και συμβιβάζονται, όταν οι πολιτικοί ενδιαφέρονται για την επανεκλογή των, όταν ο λαός άγεται και φέρεται από τις τηλεοράσεις, όταν η βουλή πειθαρχεί στο επικρατούν ή στα επικρατούντα κόμματα, τότε η πολιτική ζωή ρευστοποιείται και μετατρέπεται σε κινουμένη άμμο, όπου βυθίζονται και χάνονται αξίες, ιδανικά και εθνικά συμφέροντα». Για να επαναφέρουμε αυτές τις Αξίες, τα Ιδανικά, το Χαμόγελο, τα Όνειρα που μας έκλεψαν τόσα χρόνια, θα επιλέξουμε το ψηφοδέλτιο που θα αναγράφει «Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ». Μην ανησυχείς, θα υπάρχει αυτό το ψηφοδέλτιο δίπλα στην κάλπη. Γι αυτό θα μεριμνήσει η Ελληνική Δικαιοσύνη, που πάντα θα την κοσμούν Πολυζωίδηδες και Τερτσέτηδες, που ανέκαθεν τοποθετεί το Δίκαιο και τη Λογική στο υψηλότερο βάθρο. Τόσο υψηλά, που θα είναι πλέον δυσδιάκριτα τα μικροκομματικά συμφέροντα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης