Συμφωνούν όντως οι Έλληνες με την συνταγματική εκτροπή των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

Έλληνες  11/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Tις τελευταίες μέρες και με όλον αυτό τον θόρυβο που προκλήθηκε από την de facto κατάλυση του πολιτεύματος και της λαϊκής κυριαρχίας από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα καλοταϊσμένα συστημικά ΜΜΕ πέρα από την λάσπη που διοχετεύανε ακατάπαυστα προς το κόμμα μας και τον Ιδρυτή του, χωρίς φυσικά να μας δίνουν το δικαίωμα του διαλόγου για να απαντήσουμε, εμφάνιζαν κάποιες δήθεν δημοσκοπήσεις στις οποίες οι Έλληνες πολίτες συμφωνούσαν σε ποσοστό πάνω από 65% στην απαγόρευση (!) της καθόδου του κόμματός μας στις επερχόμενες εκλογές.

Τελευταίο παράδειγμα η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η οποία στο σημερινό (11/2) εξώφυλλό της εμφανίζει το ίδιο ποσοστό να συμφωνεί με την ν-τροπολογία Βορίδη. Είναι έτσι όμως τα πράγματα;

Μια βόλτα στο ελεύθερο διαδίκτυο, αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο, καθώς σε ψηφοφορίες που διενεργήθηκαν σε όλες τις πλατφόρμες και απευθύνθηκαν σε ανθρώπους διαφορετικών κομματικών προτιμήσεων δείχνουν ότι ο Ελληνικός λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι αντίθετος με αυτές τις παράνομες μεθοδεύσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα δε, είναι η ψηφοφορία που διενέργησε η γνωστή ιστοσελίδα debater.gr και στην οποία το ΟΧΙ άγγιζε το 90% όταν ξαφνικά η σελίδα έπεσε και μετά από λίγα λεπτά ανέβηκε ξανά με αντιστροφή των αποτελεσμάτων. Φυσικά για όλα αυτά υπάρχουν και τα ανάλογα αποδεικτικά στοιχεία.

Σε άλλη ψηφοφορία που έκανε ο γνωστός Δημοσιογράφος με τους χιλιάδες συνδρομητές στο Youtube Θάνος Κόκκαλης και στην οποία ψήφισαν 17.000 πολίτες τα αποτελέσματα ήταν ως εξής:

Αλλά και σε άλλες πλατφόρμες, όπως για παράδειγμα στο Twitter, τα αποτελέσματα ήταν ανάλογα:

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, θα συνεχίσει τον νόμιμο πολιτικό του αγώνα και την τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε σχεδόν τρία χρόνια πριν, για την αφύπνιση των συμπατριωτών μας. Με προμετωπίδα αυτού του αγώνα την αλήθεια, την σωστή ενημέρωση και το δίκαιο, όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης