Συνέντευξη - φωτιά του Χάρη Κατσιβαρδά: Ψηφίζουμε ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ για την Ελλάδα και τους Έλληνες

Έλληνες  24/06/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνέντευξη με τον εκπρόσωπο Τύπου των «Σπαρτιατών», Δικηγόρο Χάρη Κατσιβαρδά

Οι δεύτερες εκλογές έφθασαν, οι «Σπαρτιάτες» είναι η μεγάλη έκπληξη των δημοσκοπήσεων, οπότε δε θα μπορούσαμε να μη φιλοξενήσουμε τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, γνωστό δικηγόρο και αρθρογράφο της «Ε.Ω.Κ.», Χάρη Κατσιβαρδά. Οι θέσεις του είναι πραγματική γροθιά στο πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο.

Στον Χάρη Μπερτίδη

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω θερμώς δια την συνέντευξη και δια την μέγιστη τιμή την οποία μου ποιείτε, να εκφέρω συνοπτικώς τας απόψεις μου αναφορικώς προς το κόμμα «Σπαρτιάτες» μετά του οποίου κατέρχομαι ενόψει των επικείμενων εκλογών, εις την Β1 περιφέρεια του Β Τομέα Αθηνών, κατέχοντας την ιδιότητα του εκπροσώπου τύπου, καίτοι μαχόμενος Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω, οι οποίες πλέον κείνται επί θύραις.

Το στίγμα των Σπαρτιατών

Ως εκ τούτου να ξεκινήσω με το στίγμα των Σπαρτιατών το οποίο έχει διαποτίσει τα πιστεύω μας και έχει σφυρηλατήσει την βούλησή μας δια εντατικοποίηση των αγώνων μας, πρόκειται δια μία ρήση του Παύλου Μελά:

«Η ζωή είναι πόλεμος. Η γη σου είναι φρούριο και χρέος σου η νίκη. Μη μιλάς, να σκέπτεσαι, ν’αγαπάς, να μην πονάς. Ένας είναι ο σκοπός σου, ο πόλεμος. Πολέμα για τα ιδανικά σου, για τα Ελληνικά ιδανικά του ανθρωπισμού. Πολέμα για την Μεγάλη Ιδέα. Άνδρες που περπατούν στη ζωή ευθυτενείς και με γαλήνη, μαθημένοι να πονούν χωρίς να υποφέρουν, να νικούν χωρίς να θριαμβολογούν, να νικώνται χωρίς να μοιρολογούν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνδρες, θεμέλια γενεών. Αυτοί οι Ευέλπιδες, οι αυριανοί ηγήτορες του Έθνους».

Η αντίδραση αυτή προέρχεται από ένα ειδικό επίλεκτο σώμα, αυτό των Σπαρτιατών, το οποίο απαρτίζεται ανυπερθέτως από γνήσιους και άδολους αγωνιστές, οι οποίοι έχουν την πατρίδα εγκιβωτισμένη ανεξίτηλα στην ψυχή τους και σπεύδουν να συνταχθούν προς την άμεση και ρητή διαφύλαξη των μεγάλων δημοκρατικών ιδεωδών του Γένους.

Το περίγραμμα και το εν γένει ιδεολογικό στίγμα του εν λόγω κόμματος έγκειται προεχόντως και κυρίως εις την πηγαία αγάπη για το έθνος και την λαϊκή κυριαρχία, τις δύο δηλαδή θεμελιώδεις δομικές συνιστώσες οι οποίες συμπηγνύουν τον ακρογωνιαίο και ακροτελεύτιο λίθο, της επιτομής του Συνταγματικού Πατριωτισμού, ο οποίος συγκεφαλαιώνει εύγλωττα την πεμπτουσία των αρχών και αξιών τις  οποίες πρεσβεύουν οι Σπαρτιάτες.

Περαιτέρω, τίθενται εις τον αντίποδα περί των θεωριών περί της ρευστότητας των φύλων, οι οποίες εκφυλίζουν την κοινωνία ερειδόμενες αμιγώς προς τον πολιτισμικό αποδομητικό μαρξισμό, ο οποίος στερείται οιασδήποτε επιστημονικής εγκυρότητας, απλώς δίδει την λαβή προς τον νομικό δικαιωματισμό, να εξοστρακίσει την διεπιστημονική αυτή προσέγγιση περί των φύλων.

Δεδηλωμένη Στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη

Είναι πρόδηλο, ότι ήτο καλοδεχούμενη η στήριξη του αδίκως φυλακισθέντος και αντισυνταγματικώς αποκλεισθέντος Ηλία Κασιδιάρη, ενόψει των προσεχών εκλογών, η οποία ήτο ιδιαίτατα σημαντική καθότι, ενθάρρυνε ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων Πολιτών, στο πρόσωπο του οποίου συμπάσχουν, ορώντας έναν πολιτικό άνδρα να υφίσταται όντας δεσμώτης΄, τα πάνδεινα, θυσιαζόμενος δια την Πίστη και την Πατρίδα, καθότι οι πολιτικοί αντίπαλοι ορρωδούν να τον αντιμετωπίσουν πολιτικά. Ως εκ τούτου μετήλθαν, δια της τεθλασμένης, την οδό της Δικαιοσύνης δια να τον πλήξουν, ούτως ώστε να δύνανται, εντός της Βουλής να εξυπηρετήσουν δολίως αλλότρια αντεθνικά συμφέροντα άνευ λογοδοσίας και αντιδράσεως, καθότι συνιστά την μοναδική ακέραια και αντισυστημική δύναμη, εξ ου και έχει εγκλεισθεί επί τόσα έτη, εις τις φυλακές υψίστης ασφαλείας εις τον Δομοκό.

Η στεντόρεια φωνή και εκκωφαντική διατύπωση τής άνευ όρων στηρίξεως του κόμματος Σπαρτιάτες, ήτο μία κινητήριος δύναμη, η οποία ώθησε τον δεδικαιολογημένο και αγανακτισμένο πολίτη, να ποιήσει μία ορθολογική σκέψη ενόψει των επικείμενων εκλογών, ούτως ώστε να πέμψει οριστικά ένα ουσιαστικό μήνυμα αντίστασης και έκδηλης διαμαρτυρίας και πασίδηλου ελέγχου της ασκηθησόμενης πολιτικής υπό το υπάρχον κοινοβουλευτικό προσωπικό το οποίο ανυπερθέτως και ανεξαιρέτως, πέραν της επιφάσεως και της δαρής της ιδεολογικής επιφάσεως, υπόκειται εις τις άνωθεν εντολές των κοσμοεξουσιαστών, ως οργανικά εξαρτήματα της ανθελληνικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η ψυχή του λιονταριού του Ηλία Κασιδιάρη, βρύχησε προκειμένου ο Έλληνας Πολίτης, να συνειδητοποιήσει με ενάργεια ότι η πρόθεσή του είναι, ο Ελληνικός λαός, να παραμείνει ζωντανός και κραταιός ασκώντας το δικαίωμα ψήφου προς τους Σπαρτιάτες ίνα επιτευχθεί συν Θεώ το Θαύμα, οι Σπαρτιάτες να μπουν στην βουλή και θα μπουν, καθότι τότε και μόνον τότε, θα κλείσουν οι κερκόπορτες και θα ληφθούν αποφάσεις με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου και εθνικού Συμφέροντος.

Οι Θέσεις μας

Περαιτέρω καθίσταται πρόδηλο ότι το έθνος καθεύδει τον νήδυμον ύπνον, επί μακρού, ιδίως κατά την παρελθούσα 4ετία, ένθα οι παγκοσμιοποιητές και η παρούσα κυβέρνησις έθεσε το δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων, ίνα προάγει τους υποχθόνιους σχεδιασμούς της παγκοσμιοποιήσεως ως προς όλες τις κατευθύνσεις επί τω τέλει να εξοντώσει τον Ελληνισμό καθ’ ολοκληρίαν.

Το πρώτο σκέλος, η καθολική προαγωγή του αφελληνισμού, δια της παραχαράξεως της Ελληνικής Ιστορίας, της κιβδηλοποιήσεως της Ελληνικής γλώσσης, και την επιβολή του ύπουλου πολυπολιτισμού εις την Ελληνική Παιδεία.

Το δεύτερο σκέλος συνίσταται εις την προϊούσα πτωχοποίηση των Ελλαδιτών, αφενός δια των επαχθών όρων της σωρείας των δανειακών συμβάσεων και την εν γένει υποστήριξη των τραπεζών, όπως τούτο απεδείχθη ανεπαίσχυντα δια της οικείας αποφάσεως της Ολομελείας του Αρείου Πάγου, η οποία ανερυθρίαστα και επονείδιστα έδωσε αμελλητί και άνευ ετέρου τινός, την δυνατότητα εις τις ενδιάμεσες διαχειρίστριες εντελλόμενες εταιρίες των μεγάλων fund εις την αλλοδαπή, να προβαίνουν απρόσκοπτα εις την λήψη καταδιωκτικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων και τούτων των έσχατων, ήτοι, της εκπλειστηριάσεως της πρώτης κατοικίας άνευ ουδεμίας προϋποθέσεως και φραγμού.

Έτι περαιτέρω, το τρίτο σκέλος έγκειται εις την δρομολογούμενη αντικατάσταση του Ελληνικού Πληθυσμού δια των επιδοτούμενων επηλύδων, οι οποίοι δια της παντοειδούς συνεπικουρίας του ανθελληνικού Ελλαδικού Κράτους, εξαπλώνονται ανά την Επικράτεια και καταλαμβάνουν καίριες θέσεις, δια της καθολικής υποστηρίξεως απάντων των κυβερνήσεων και εν γένει της Εθνικής Ελίτ.

Επιπροσθέτως, επισημαίνεται  ότι οι εν λόγω μετανάστες, οι οποίοι εις την πλειονοψηφία τους πρόκειται περί μουσουλμάνων και πολύτεκνων οικογενειών, μισούν θανάσιμα τον Ελληνισμό και υποστηρίζονται από τα προσφιλή τοις πάσι, εξωθεσμικά παράκεντρα.

Ο νυν Πρωθυπουργός καθώς και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήλωσαν κατά συναυτουργία ότι το οξύ δημογραφικό θα επιλυθεί αμελλητί δια των μεταναστών, περιφρονώντας ιταμώς και καταφρονώντας ευθέως τους Έλληνες, με αποτέλεσμα να μας περιθωριοποιούν εις την ίδια μας την χώρα.

Ο Ελληνισμός εν άλλοις λόγοις, δια τους ως άνω λόγους, πνέει τα λοίσθια, ελλείψει της δυνατότητας να ανανήψει και να ανακάμψει, καθότι προλειαίνεται δια των ως άνω κυκλωτερών εντατικών ενεργειών η υπόσκαψη της εθνικής μας ταυτότητας και η νόθευση του Ελληνικού πληθυσμού.

Οι σχεδιασμοί αυτοί της υφαρπαγής της Ευρώπης και του καθολικού εξανδραποδισμού του Γένους κείνται επί θύραις, με αποτέλεσμα να απαιτείται οπωσδήποτε μία ανασχετική δύναμη οριστικής αντίστασης προς τα ιδιαζόντως επαχθή σχέδια των κοσμοεξουσιαστών.

Προτάσεις

Οι Σπαρτιάτες προτείνουν την θωράκιση της πυρηνικής οικογένειας, ισχυρά κίνητρα  προς τις Ελληνικές οικογένειες αλλά και εν γένει να δημιουργηθεί μία επιτροπή θέσπισης της ενιαύσιας ημέρας οικογενειακής υπηρεφάνειας, κατά την οποίαν σύμπας ο Ελληνισμός θα δύναται να απολαμβάνει μετά των τέκνων του, την περιήγησή του εις τους δρόμους της Αθήνας, διασπείροντας τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες υπέρ των λαών και των Εθνών.

Το έθνος δεν ορρωδεί προ ουδενός βάθρου του οποίου καθίσταται ανυπερθέτως η δυναμική της οικογένειας και στρέφεται κατά της φαιάς προπαγάνδας του συστήματος δια την προάσπιση της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας.

Ιδίως ως προς την οικογένεια αντιτιθέμεθα προς την υποδόρια και σοβούσα προώθηση  της τεκνοθεσίας υπό των ομόφυλων ζευγαριών, προασπιζόμενοι την προστασία της παιδικής ανηλικότητας, της αξίας δηλαδή του ελεύθερου πυρήνα της βιολογικά ορθής ανάπτυξης της προσωπικότητας των τέκνων αρρένων και θηλέων.

Ωσαύτως,  ανθιστάμεθα και διερευνούμε επιστημονικώς τους πάσχοντας από εθνοφοβία και ετεροφυλοφοβία, δηλαδή αυτούς που διώκουν το έθνος, ποινικοποιούν το φρόνημα και στιγματίζουν τους άνδρες που έλκονται μόνον από γυναίκες, πρόκειται δια την εγκαθίδρυση του οιονεί αντεστραμμένου ωσεί Οργουελιανού κόσμου,  ο οποίος κατατείνει εις παρακμιακή σήψη και ρύπανση πάσης παραδοσιακής αρχής και αξίας.

Οι Σπαρτιάτες οικοδομούνται επί της διαχρονικής παραδόσεως της Ρωμιοσύνης φυλάττοντες ως κόρην οφθαλμού, την προμετωπίδα της εν ισχύϊ Συνταγματικής εννόμου τάξεώς μας, η οποία αναφέρει την ζώσα Ορθόδοξη παράδοση ως την δομική σταθερά της διαχρονικής πολιτισμικής μας ταυτότητας, η οποία πραγματεύεται την απαρασάλευτη Πίστη μας προς τον Τριαδικό θεό, δηλονότι διαλαμβάνει εις το Σύνταγμα εις το Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου Τριάδας.

Κατά συνέπεια, οι Σπαρτιάτες καθίστανται διαπρύσιοι κήρυκες της αληθείας, αγνοί, και γνήσιοι πατριώτες οι οποίοι φιλοδοξούν να κατέλθουν εις το Κοινοβούλιο δια να εξυγιάνουν την διαφθορά και να αναστήσουν το Γένος εκ της στάχτης του, άνευ περιστροφών και υποχωρήσεων.

Πίστη στα διαχρονικά ιδεώδη του έθνους

Ως εκ τούτου, ενόψει των επικείμενων εκλογών, φυλάττουν το Σύνταγμα και ομνύουν πίστη εις τα διαχρονικά Ελληνικά ιδεώδη, όντες ως έτοιμοι έκπαλαι ως θαρραλέοι να ξαναδώσουν αγώνες δια την εθνική αξιοπρέπεια όπως η προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων των υγειονομικών.

Εν κατακλείδι, κλείνω, με το σύνθημα της ατελευτήτου αγωνιστικότητας, το γε νυν έχον, νυν εν παντί και πάντοτε και υπέρ πάντων ο αγών, πάλαι τε επ’ εσχάτων άχρις εσχάτων, στώμεν καλώς στώμεν μετά φόβου, ας νήφουμε και ας αγρυπνούμε, δεν ορρωδούμε προ ουδενός, Ελλήνων ανάνηψις ή αλλέως ειπείν, επιλείψει με γαρ διηγούμενον ο χρόνος, εξ ύπνου εγερθήναι.

Ως έπος ειπείν γρηγορούμε και οδυνώμεθα φρυκτωρούντες περί της ακεραιότητας της αληθείας, παραμένουμε με το όπλο παρά πόδα, ως εκ τούτου ενόψει των επικείμενων εκλογών της 25ης-06-2023 ψηφίζουμε Σπαρτιάτες δια να φωνάζουμε στεντορείως, η Ελλάς Ανήκει εις τους Έλληνας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης