Τα ΝΕΑ: «Φόβοι για Κασιδιάρη στον β' γύρο με ποσοστό 20%» (Βίντεο)

Έλληνες  20/08/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε ανάλυση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που δημοσιεύει η εφημερίδα τα ΝΕΑ ο καθηγητής δημόσιας διοίκησης του King's College του Λονδίνου κ. Σαμαράς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στο σύστημα και προειδοποιεί για τα πολύ υψηλά ποσοστά της παράταξης του Ηλία Κασιδιάρη.

«Ο Κασιδιάρης έχει γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης και χρησιμοποιεί το πολιτικό μομέντουμ που του δίνει η επαναφορά μετά την πτώση του. Φοβάμαι ότι μπορεί να πάρει ποσοστό ακόμα και κοντά στο 20% στην Αθήνα. Σε συνδυασμό με τη μη κοινή κάθοδο της κεντροαριστεράς, το σενάριο β' γύρου μεταξύ του Μπακογιάννη και του Κασιδιάρη δεν είναι απίθανο.

Υπενθυμίζω πως έχει κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ακόμα δύο φορές: Το 2014, όταν έλαβε 16,2% και το 2019, όταν έλαβε 10,5%. Η προϊστορία του στο δημοτικό συμβούλιο της πρωτεύουσας, όπως και οι απαράδεκτες παρεμβάσεις του στη Βουλή, εμπνέουν εύλογα ανησυχία.»

Τα ΝΕΑ 19 Αυγούστου 2023

Όπως όλα δείχνουν υπάρχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Αθήνα να γίνει και πάλι πρωτεύουσα των Ελλήνων. Στον ενάμιση μήνα που μεσολαβεί μέχρι τις δημοτικές εκλογές πρέπει όλοι οι Έλληνες πατριώτες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να αναδειχθούμε νικητές σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Στόχος μας δεν είναι απλά το 20% και ο δεύτερος γύρος αλλά να διοικήσουμε την πρωτεύουσα της χώρας και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Τότε θα καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πως είμαστε η μόνη δύναμη ευθύνης, που μπορεί να οδηγήσει την πατρίδα μας σε ένα ελεύθερο, ευοίωνο Ελληνικό μέλλον.

Δημοτική Παράταξη                     
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ

Υποψήφιος Δήμαρχος
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης