ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το δόγμα μας για την εσωτερική ασφάλεια είναι το ΔΟΓΜΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ. Μόνο η αυστηροποίηση των μέτρων καταστολής θα εκμηδενίσει την βαριά εγκληματικότητα, που σε πολύ μεγάλο ποσοστό προέρχεται από αλλοδαπούς. Υπό το υπάρχον καθεστώς χιλιάδες εγκληματίες λαθρομετανάστες εισέρχονται και κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στην χώρα μας, χωρίς κανέναν έλεγχο στο ποινικό τους παρελθόν, ούτε καν εις ό,τι αφορά την εξακρίβωση των πραγματικών στοιχείων τους. Ακόμα και πολλοί απ’ αυτούς που συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω για κακουργήματα, αφήνονται σχεδόν αμέσως ελεύθεροι και συνεχίζουν την εγκληματική τους δραστηριότητα.

ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Πρώτο μέτρο που θα ληφθεί και θα εκτονώσει αυτή την πρωτοφανή κατάσταση είναι η ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Έτσι θα εξομαλυνθεί άμεσα η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας και θα ανακουφιστούν οι περιοχές που πλήττονται από αυτή την τρομακτική κοινωνική πληγή. Εν συνεχεία, καθοριστικό ρόλο θα παίξουν τα μέτρα καταστολής της βαριάς εγκληματικότητας, που θα έχουν ως βάση το αμερικανικό σύστημα για την οπλοκατοχή, το άβατο της οικίας των πολιτών και το δικαίωμα χρήσης των όπλων από πολίτες και αστυνομικούς.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ 

Ο Έλληνας αστυνομικός θα έχει δικαίωμα να κάνει χρήση του ατομικού οπλισμού του όταν αντιμετωπίζει ένοπλους εγκληματίες. Αλλαγή του νομικού πλαισίου για τους κανόνες εμπλοκής. Είναι αδιανόητο οι ένστολοι φρουροί της Δημόσιας Τάξης να πέφτουν θύματα κακοποιών και να στερούνται του δικαιώματος στην αυτοάμυνα μέσω της χρήσης του πυροβόλου όπλου τους. Τέλος στην φοβική νοοτροπία που εντέχνως καλλιεργήθηκε στα σώματα ασφαλείας. Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα.

ΟΙΚΙΑ - ΦΡΟΥΡΙΟ

Η οικία κάθε πολίτη αποτελεί άσυλο και η υπεράσπισή της σε περίπτωση εγκληματικής εισβολής αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε Έλληνα. Είναι αδιανόητο να εισβάλλουν σε σπίτια σεσημασμένοι εγκληματίες και να βιαιοπραγούν κατά πολιτών, οι οποίοι δεν μπορούν να υπερασπιστούν την ζωή και την περιουσία τους, γιατί αν το κάνουν θα φυλακιστούν. Ο αμερικανικός νόμος για την «οικία-φρούριο» θα θεσμοθετηθεί και στην Ελλάδα και έτσι θα εξαλειφθούν άμεσα τα καθημερινά φαινόμενα διαρρήξεων, ληστειών, βιασμών και δολοφονιών με θύματα πολίτες εντός των οικιών τους.

ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

Ως συνέχεια του θεσμού «οικία-φρούριο» θα τροποποιήσουμε το νομικό πλαίσιο για την οπλοκατοχή από Έλληνες πολίτες με βάση τα αμερικανικά πρότυπα. Η νόμιμη οπλοκατοχή θα τονώσει το αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων έναντι της απειλής της εγκληματικότητας και θα περιορίσει την ασυδοσία των κακοποιών, που σήμερα αποτελούν μάστιγα για τις οικίες και τα καταστήματα ή τις επιχειρήσεις των νομοταγών πολιτών.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ 

Το απαράδεκτο φαινόμενο του αποκλεισμού κεντρικών οδών από μια χούφτα επαγγελματίες διαδηλωτές, που καθημερινά διαταράσσουν την εύρυθμη λειτουργία των πόλεων θα παταχθεί άμεσα. Εργάσιμες ημέρες και ώρες θα απαγορευθεί δια Νόμου το κλείσιμο των δρόμων. Οι πορείες θα λαμβάνουν χώρα στα πεζοδρόμια και κανείς δεν θα δικαιούται να στερεί το δικαίωμα των πολιτών στην εργασία για να υπηρετεί μικροκομματικούς σκοπούς. Επίσης, οι βανδαλισμοί κατά την διάρκεια συγκεντρώσεων, τα εγκλήματα με την χρήση κουκούλας, οι εμπρηστικές βόμβες (μολότοφ) και άλλα αδικήματα που διαπράττουν τακτικά οι γνωστοί – άγνωστοι μπαχαλάκηδες θα τιμωρούνται αυστηρότατα και οι δράστες τους θα οδηγούνται στη φυλακή.

ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Σε ολόκληρη την χώρα δρουν εντελώς ανεξέλεγκτα εγκληματικές ομάδες, με έδρα τους γνωστούς καταυλισμούς εγκληματικότητας, που αποτελούν άβατο για τις αστυνομικές αρχές, όποιο κόμμα και αν κυβερνά την χώρα. Το φαινόμενο αυτό θα κατασταλεί άμεσα μέσω της δημιουργίας ειδικών αστυνομικών ομάδων, στα πρότυπα δράσης των ειδικών δυνάμεων χωροφυλακής της Βραζιλίας, που πάταξαν τη βαριά εγκληματικότητα σε αναλόγου τύπου γκέτο (φαβέλες). Η ψηφοθηρία των κομμάτων του πολιτικού συστήματος έναντι συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (ρομά, κλπ.) γέννησε την ασυδοσία. Σήμερα, πολλές περιοχές της Ελλάδος δεινοπαθούν από τα άβατα και τους καταυλισμούς εγκληματικότητας, που σχετίζονται με εμπορία ναρκωτικών, κλοπές κλπ. Το πρόβλημα αυτό θα λυθεί άμεσα με την εφαρμογή ειδικού σχεδίου καταστολής από ειδικές μονάδες με πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό και με την βούληση να επιβληθεί η νομιμότητα άμεσα και αποτελεσματικά. 

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι Θέσεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομία

ΥΓΕΙΑ

Υγεία

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δημογραφικό

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Κοινωνικό Κράτος

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξωτερική Πολιτική

ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

Εθνική Άμυνα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εσωτερική Ασφάλεια

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Λαθρομετανάστευση

ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ

Πρωτογενής Τομέας

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ναυτιλία

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενεργειακή Πολιτική

ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

ΠΑΙΔΕΙΑ

Παιδεία

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ορθοδοξία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δικαιοσύνη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ

Πολιτική Κάθαρση

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ομογένεια

ΜΜΕ

ΜΜΕ

ΕΡΕΥΝΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ