Τις τροπολογίες τις «γκρεμίζει» η κοινωνία – Σαρωτικές ενημερωτικές δράσεις στην Ανατολική Αττική

Έλληνες  18/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να θάψει με τιμές αρχηγού κράτους τον Κωνσταντίνο; Χιλιάδες κόσμου στην κηδεία του και γιούχα στους εκπροσώπους της. Προσπάθεια δημιουργίας κλίματος για απαγόρευση του κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ; Δράσεις μαζικές στην κοινωνία και καταγγελία των αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων.

Η δράση φέρνει αντίδραση και η καθημερινή παρουσία των ΕΛΛΗΝΩΝ στην κοινωνία, η αποδοχή των θέσεών μας από αυτήν είναι η καλύτερη απάντηση στα σχέδιά τους. 

Τις τελευταίες ημέρες, πριν αλλά κυρίως μετά, από τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τον σχεδιασμό αποκλεισμού των Εθνικιστών από τις επόμενες εκλογές, η Ανατολική Αττική βούλιαξε από τις ενημερωτικές δράσεις του κόμματός μας. Το δεύτερο πολιτικό γραφείο της υποψήφιας στην περιοχή, Ιωάννας Καραδήμα, άνοιξε στα Μεσόγεια, μετά από αυτό του Μενιδίου. Παράλληλα, χιλιάδες φυλλάδια μοιράστηκαν και εκατοντάδες αυτοκόλλητα τοποθετήθηκαν στις περιοχές: Άγιος Στέφανος, Σταμάτα, Ροδόπολη, Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Μήλεσι, Ωρωπός, Μαραθώνας ,Ανάβυσσος, Π. Φώκαια.  

Με την παρουσία μας, με το πρόσωπό μας, με τις θέσεις μας, με την αλήθεια και τον καθημερινό αγώνα μας απαντάμε στα σχέδιά τους.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης