Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζει -και ψηφίζει- ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ! (Βίντεο)

Έλληνες  10/06/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ, πιστό στις προγραμματικές του θέσεις αλλά και στον συνεπή πολιτικό του λόγο, είχε δεσμευτεί στον Ελληνικό λαό και στους χιλιάδες υποστηρικτές του, ότι θα υπάρχει κανονικά το Εθνικό Ψηφοδέλτιο για να εκφραστούν ελεύθερα στις κάλπες, όπως επιτάσσει το ίδιο το Σύνταγμα και η Λαϊκή Κυριαρχία.

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και πλειάδα εξαιρετικών συμπατριωτών μας να το πλαισιώνουν, το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ανακηρύχθηκε με κάθε επισημότητα από τον Άρειο Πάγο και θα δώσει κανονικά το παρών στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ένα γνήσια πατριωτικό και αντισυστημικό κόμμα που θα δώσει την εκλογική μάχη για να υπάρξει επιτέλους μια Εθνική φωνή μέσα στην Βουλή.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ, στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια, με δεκάδες στελέχη του Εθνικού Κόμματος να βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του και να ηγούνται της μεγάλης πολιτικής αντεπίθεσης.

Ακολουθεί η δήλωση του ιδρυτή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, Ηλία Κασιδιάρη:

«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση.

Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία.»

Έξω από τον Άρειο Πάγο λίγο μετά την απόφαση, τον λόγο έλαβαν η συνήγορος του Ηλία Κασιδιάρη, Βασιλική Πανταζή και ο Δικηγόρος Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, εκπρόσωπος τύπου των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ:


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης