To μέλλον ανήκει στους πατριώτες!

  08/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Γεώργιου Μανούσου

Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες απίστευτων πραγμάτων στις Η.Π.Α. και μολονότι σαν Έλληνες δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν και τόσο πολύ τα τεκταινόμενα σε άλλες χώρες, από τα συγκεκριμένα περιστατικά μπορούμε να αντλήσουμε πλήθος πληροφοριών και γεγονότων τα οποία θα μας βοηθήσουν να σκιαγραφήσουμε και τελικά να κατανοήσουμε τι πραγματικά συμβαίνει στην διεθνή πολιτική σκακιέρα. Ανέκαθεν άλλωστε, το τι γινόταν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού είχε άμεσο αντίκτυπο στον υπόλοιπο κόσμο και ιδίως στην Ευρώπη. Μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου τίποτα δεν είναι το ίδιο. Η αμφιλεγόμενη επικράτηση Μπάιντεν πόλωσε και δίχασε την Αμερικανική κοινωνία και ιδιαίτερα τους συντηρητικούς και βαθιά θρησκευόμενους πολίτες της δύσης και του νότου οι οποίοι έβλεπαν τις παρατυπίες των Δημοκρατικών χωρίς να τους επιτρέπεται η δυνατότητα επιτήρησης της εκλογικής καταμέτρησης. Επίσης, ποτέ άλλοτε στην ιστορία των Η.Π.Α. δεν έχει επιμείνει τόσο έντονα εκλεγμένος Προέδρος στους ισχυρισμούς του περί νοθείας. Αυτός ο ισχυρισμός, θα έπρεπε αν μη τι άλλο να εξεταστεί ενδελεχώς, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Στην ουσία, τα αποδεικτικά στοιχεία δεν έφτασαν ποτέ στα ανώτατα δικαστήρια. Παρόλα αυτά, ο Ντόναλντ Τραμπ, ανεξάρτητα από τις όποιες πολιτικές επιλογές του, κατάφερε ένα πολύ σημαντικό πράγμα: Να τον αγαπήσουν τα λαϊκά στρώματα και να τον μισήσει θανάσιμα η παγκόσμια Ελίτ. Για αυτό τον λόγο έπρεπε να «πέσει» με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το κόψιμο της σύνδεσης σε ζωντανή μετάδοση εν μέσω συνέντευξης του ή την λογοκρισία που του επέβαλλε πολλάκις το FB και το twitter; Αν όλα αυτά μπορούν να γίνουν στον Πλανητάρχη… φανταστείτε τι μπορεί να γίνει σε άλλες κυβερνήσεις.

Γιατί όμως τόσο μίσος σε έναν άνθρωπο που στα 4 χρόνια θητείας του, απέσυρε τα Αμερικάνικα στρατεύματα από πάρα πολλές χώρες και δεν δημιούργησε ΚΑΜΙΑ πολεμική σύρραξη; Θεωρητικά, και μόνο για αυτό τον λόγο οι «φιλειρηνιστές αριστεροί» θα έπρεπε να τον έχουν κορωνίδα στο κεφάλι τους, όμως όχι, για εκείνους είναι και αυτός ένας «ημίτρελος ακροδεξιός» που πρέπει να εξαϋλωθεί από την δημόσια ζωή παντί τρόπω.

Άλλωστε τι ανάγκη έχει ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας να ασχοληθεί με την πολιτική; Σίγουρα τα χρήματα δεν ήταν ο σκοπός. Ας κάνουμε όμως μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν και ας θυμηθούμε πως φτάσαμε στο σήμερα. Τον Νοέμβριο του 2019 ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε μια ομιλία στην γενική συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και μπροστά στα εμβρόντητα μάτια των παρευρισκόμενων δήλωσε:

«Οι σοφοί ηγέτες βάζουν πάντα το καλό των ανθρώπων τους και το καλό της χώρας τους πρώτα. Το μέλλον δεν ανήκει στους Παγκοσμιοποιητές, αλλά στους Πατριώτες».

Γροθιά στο στομάχι και μάλιστα μέσα στην φωλιά του Λύκου. Λίγο αργότερα, για την ακρίβεια τον Δεκέμβριο του 2019 εμφανίστηκε ο κορωνοϊός. Σύμπτωση; Τυχαίο γεγονός; Εμείς θα κάνουμε την εξής ερώτηση και ας βγάλει ο αναγνώστης τα συμπεράσματα του, ποια οικονομία ωφελήθηκε περισσότερο στην διάρκεια της υγειονομικής κρίσης;

Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί, τον Ιανουάριο του 2020 κάλεσαν τον Πρόεδρο Τραμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός (θυμηθείτε την μεγάλη επανεκκίνηση, the great reset) και ο οποίος κατά την παρουσία του εκεί δήλωσε:

«Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την μεγαλειότητα της θεϊκής δημιουργίας και την φυσική ομορφιά του κόσμου μας. Όμως για να αγκαλιάσουμε τις δυνατότητες του αύριο πρέπει να απορρίψουμε τις παρανοϊκές προφητείες καταστροφής και τις προβλέψεις τους για την αποκάλυψη. Αυτοί οι κινδυνολόγοι απαιτούν πάντα την απόλυτη δύναμη για να εξουσιάσουν την μεταμόρφωση και τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής μας. Ποτέ δεν θα επιτρέψουμε στους ακραίους σοσιαλιστές να καταστρέψουν την οικονομία μας και να ναυαγήσουν την χώρα μας».

Δυο μέρες αργότερα, ξανά εντελώς τυχαία και συμπωματικά εμφανίστηκε ο Τζωρτζ Σόρος στο Νταβός (!) και σε έντονους τόνους δήλωσε ότι οι Εκλογές του 2020 θα καθορίσουν την μοίρα ολόκληρου του κόσμου.

«Ξεκάθαρα, θεωρώ την κυβέρνηση Τραμπ κίνδυνο για τον κόσμο. Αλλά την αντιμετωπίζω ως καθαρά προσωρινό φαινόμενο που θα εξαφανιστεί το 2020», είχε δηλώσει. Μάλιστα, και μαντικές ικανότητες από τον κ. Σόρος ο οποίος μετά σιγουριάς δήλωσε ότι η κυβέρνηση Τραμπ θα εξαφανιστεί το 2020. Για να το πετύχει αυτό βεβαίως στήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός απάτης με τα εκλογικά μηχανήματα της Dominion και τις συμμετοχές ξένων χωρών όπως Κίνα, Γερμανία αλλά και το Βατικανό (!). Φυσικά, δεν περιμένουμε να εξεταστούν αυτοί οι ισχυρισμοί καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι ζούμε σε έναν Ελεύθερο Κόσμο. Όμως, ακόμα και σε αυτόν τον ματαιόδοξο κόσμο, τον κόσμο του φόβου και της υστερίας, κάποιοι άνθρωποι παραμένουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Οι Έλληνες Εθνικιστές και οι απανταχού πατριώτες θα δώσουμε τον αγώνα τον καλό μέχρι τελικής πτώσης.

Και ενώ τα εγχώρια (και όχι μόνο) ΜΜΕ παρουσιάζουν τους νεκρούς του Καπιτωλίου σαν ανθρώπους ενός κατώτερου θεού, εμείς αντιπαραθέτουμε το εξής: Τι θα γινόταν αν αυτοί οι άνθρωποι ήταν μέλη των Black Lives Matters; θα είχαν άραγε διαφορετική αντιμετώπιση; Η βία καταδικάζεται απερίφραστα από όπου και αν προέρχεται και όχι επιλεκτικά. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ημών και των πολιτικών μας αντιπάλων. Εμείς, δεν έχουμε αγκυλώσεις, εμπάθειες και κομματικές παρωπίδες, για εμάς κάθε ζωή μετράει.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης