«Το ψέμα δεν έχει πόδια να σταθεί»

Έλληνες  16/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο κάποτε «μακεδονομάχος» Άδωνις Γεωργιάδης που πρωτοστατούσε στα συλλαλητήρια για το σκοπιανό και προτού η Νέα Δημοκρατία βγει κυβέρνηση, είναι ένα από τα πολλά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών στο συγκεκριμένο θέμα και ετοιμάζονται να ψηφίσουν τα προδοτικά πρωτόκολλα για τη συμφωνία με τα Σκόπια. Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης έβγαλε και μία φωτογραφία με τον Ζάεφ, για να θυμάται μάλλον αυτή τη συνάντηση. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Πάμε τώρα στην… φούντα. «Κάναμε λάθος το 2018», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στη Βουλή για το ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης. Παράλληλα αναγνώρισε την θετική συμβολή του στενού συμβούλου του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Νίκου Καρανίκα στην νομιμοποίηση φαρμακευτικών προϊόντων από κάνναβη. «Θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Ναι είναι η απάντηση. Λάθος κάναμε το 2018. Ως ΝΔ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραδεχτούμε ένα λάθος και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες χωρίς σούξου μούξου. Δεν ήμασταν ώριμοι το 2018 να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προοπτικές που μπορούσε να έχει η χώρα μας στην αγορά φαρμακευτικής κάνναβης» ανέφερε ο Γεωργιάδης. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς χ2.

Μέσα σε διάστημα 2 ημερών άλλαξε άποψη για δύο πολύ σοβαρά θέματα. Ένα εθνικό και ένα κοινωνικό. Να τον χαιρόμαστε τον Υπουργό. Αλλά όπως λέει και ο σοφός ελληνικός λαός: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται». Θα πάρουν σύντομα την απάντηση στην κάλπη όσοι έχτισαν καριέρες πάνω σε ψέματα και κοροϊδίες.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης