Τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα ο εκπρόσωπος της νεολαίας Αθηνών, Κωνσταντίνος Φλώρος! (Βίντεο)

Έλληνες  20/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κλιμάκιο της νεολαίας Αθηνών με επικεφαλής τον εκπρόσωπό της Κωνσταντίνο Φλώρο, έδωσε το παρών σε εκδήλωση του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, με θέμα το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο συναγωνιστής ζήτησε και πήρε τον λόγο θέτοντας καίριες ερωτήσεις με θέμα την επικείμενη απόπειρα συνταγματικής εκτροπής εις βάρος του κινήματός μας και εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους εκπροσώπους του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Η νεολαία Αθηνών με ανάρτησή της στο viber ανέφερε:

"Η νεολαία Αθηνών μέσω του εκπροσώπου της Κωνσταντίνου Φλώρου, έδωσε το παρών και εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους εκπροσώπους του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος σε δημοκρατική εκδήλωση για το Σύνταγμα. Δίνοντας το μήνυμα πως η συνταγματική εκτροπή εις βάρος του ελληνικού λαού ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Οι εκπρόσωποι του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, αρνήθηκαν να απαντήσουν στα καίρια ερωτήματα του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Θα δηλώνουμε πάντα παρόντες στους αγώνες για την ελευθερία και την δικαιοσύνη στην πατρίδα μας. Για μια Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή! Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες!

Νεολαία ΕΛΛΗΝΕΣ Αθηνών

https://invite.viber.com/?g2=AQB3nI8T3xqgME%2BXsSK%2BJGzTqGSFC14u7lVqOzk6fyoH30vDWBluTXkmiQKawa6b


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης