Τουρκική πρόκληση στην Καβάλα: Παραποιούν την ιστορία και η ΝΔ κοιμάται όρθια

Προκλητική και ανθελληνική ενέργεια σημειώθηκε στην Καβάλα, όταν ομάδα Τούρκων «δημοσιογράφων» εισήλθε ανενόχλητα στην ελληνική επικράτεια και φωτογραφήθηκε μπροστά από την ιστορική πινακίδα που έχει τοποθετηθεί από τον Σύλλογο Κυπρίων Ν. Καβάλας στην είσοδο της πόλης, για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Η εν λόγω πινακίδα, που απεικονίζει την κατεχόμενη Κύπρο βαμμένη με αίμα, αποτελεί υπενθύμιση της τουρκικής θηριωδίας, του Αττίλα και των εγκλημάτων κατά του Ελληνισμού. Κι όμως, η Τουρκάλα δημοσιογράφος, καθώς και το τουρκικό ΜΜΕ Milat, είχαν το θράσος να παρουσιάσουν αυτή την απεικόνιση ως «ελληνική απειλή», διαστρεβλώνοντας πλήρως το νόημά της

Αναρωτιόμαστε: Πού ήταν οι υπηρεσίες ασφαλείας του κράτους; Πώς περνάνε τόσο εύκολα τουρκικά παρακρατικά στοιχεία, που αποδεδειγμένα εκτελούν προπαγανδιστικές αποστολές υπέρ του Ερντογάν και των «Γκρίζων Λύκων»; 

Η απάντηση είναι απλή και τρομακτική: η Νέα Δημοκρατία έχει παραδώσει κάθε έννοια εσωτερικής ασφάλειας και εθνικής αξιοπρέπειας.

Μήπως όλα αυτά εντάσσονται στα μυστικά παζάρια με την Άγκυρα; Μήπως οι “ήρεμες θάλασσες” του κ. Μητσοτάκη κοστίζουν εθνικές ταπεινώσεις μέσα στην ίδια μας τη χώρα;

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ξέφραγο αμπέλι για όποιον θέλει να προκαλέσει, να κατασκοπεύσει ή και να προσβάλει βάναυσα την ιστορική αλήθεια.

Απαιτούνται άμεσα μέτρα προστασίας της εθνικής κυριαρχίας. Πρέπει να σταλεί αυστηρότατο μήνυμα στην Τουρκία: δεν θα ανεχτούμε άλλες προκλήσεις ούτε στην Καβάλα, ούτε πουθενά αλλού!

Βέβαια, για να συμβούν όλα αυτά χρειάζεται εθνική κυβέρνηση. Όχι η ΝΔ του “Η Κύπρος κείται μακράν” και των ανοιχτών συνόρων, που αφήνει την τουρκική προπαγάνδα να κάνει περίπατο στην πατρίδα μας.

Σ.Τ. 

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn