Τσίρκο Medrano η Ολομέλεια του Κοινοβουλίου με υπογραφή Κούλη

Την Παρασκευή 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δράσεων όλων των σχολείων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Βουλής των Ελλήνων με τίτλο «Προασπίζομαι τη Δημοκρατία».

Κοιτάζοντας με προσοχή τις αναρτηθείσες φωτογραφίες, διακρίνει κανείς πως η αίθουσα της ολομέλειας έχει σε περιέλθει σε μια κατάσταση μεταξύ παραστάσεως τσίρκου και καμπάνιας αριστερών κομμάτων και ΛΟΑΤΚΙ παρατάξεων, καθόσον τα γράμματα που κοσμούν τα πλακάτ των μαθητών είναι πολύχρωμα, του ουράνιου τόξου και παραπέμπουν στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ σημαίας. Καθηγητές και μαθητές μάλιστα, έχοντας προφανώς λάβει την άδεια της κυβέρνησης, κατέλαβαν ακόμα και τα έδρανα του προεδρίου προκειμένου να στήσουν τη γελοία φιέστα τους.

Θα αντικρίσει κανείς κάτω από το σύνθημα ‘’κάτω ο φασισμός’’, τον τίτλο του μυθιστορήματος ‘’ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΓΕ ΠΙΤΖΑΜΑ’’, ένα μυθιστόρημα το οποίο αναφέρεται στο ολοκαύτωμα και εστιάζει σε ένα εννιάχρονο αγόρι που μέχρι πρότινος το αγνοούσε. Όμως όλοι αυτοί οι παρευρισκόμενοι μαθητές είμαστε σίγουροι ότι αγνοούν παντελώς την Ελληνική ιστορία και είναι ολοφάνερο πως διδάσκονται την ιστορία του εβραϊκού λαού και ανατρέφονται με τα πρότυπα ΛΟΑΤΚΙ.

Φαίνεται πως στα σημερινά σχολεία τα βιβλία της ιστορίας με τα γεγονότα της Χρυσής εποχής του Περικλή, του Βυζαντίου, του 1821, της γενοκτονίας των Ποντίων, του Μακεδονικού αγώνα, του Εμφυλίου, κλπ. βρίσκονται σκονισμένα και εγκαταλελειμμένα στις βιβλιοθήκες των σχολικών μονάδων. Για αυτό τον πλήρη σκοταδισμό των Ελληνόπουλων αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι σημερινοί εκπαιδευτικοί που τώρα έχουν αποκλειστικό ρόλο κομματικών καθοδηγητών.

Τα χρήματα του Ελληνικού λαού τροφοδοτούν μέσα από την ελληνική εκπαίδευση την προάσπιση των δικαιώματα μόνο ξένων λαών και ΛΟΑΤΚΙ ομάδων. Τίποτα από όλα αυτά που κρατούσαν στα χέρια τους οι μαθητές δεν είχε σχέση με τις αιματηρές ιστορικές στιγμές που πέρασε ο ελληνισμός. Όμως τα λόγια του ρητού «Ο λαός που ξεχνά την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει» πάντα αποδεικνύονται αληθή και αυτός που δεν την διδάχτηκε, την διδάσκεται ζώντας την .

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn