Δυο γάιδαροι μαλώνανε... ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σφάζονται ποιος θα δώσει πιο πολλά λεφτά στις ιδιωτικές ΜΕΘ

  12/11/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

"Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα" λέει ο λαός, και για άλλη μία φορά απεδείχθη πάνσοφος. Κι αν οι πολιτικοί "γάιδαροι" είναι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ ο αχυρώνας είναι το ταλαίπωρο ΕΣΥ, και οι υποδομές του.

Αυτή τη φορά αφορμή της διένεξης είναι η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και η διαθεσιμότητα των ΜΕΘ. Οι μεν της ΝΔ θέλουν να επιτάξουν τις ιδιωτικές ΜΕΘ εφόσοον απαιτηθεί (με το αζημίωτο φυσικά αφού το κράτος θα πληρώσει κανονικά μίσθωση) ενώ οι δε του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι θα έπρεπε να το έχουν πράξει προκαταβολικά από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα (ακόμα περισσότερα έξοδα για το κράτος δηλαδή)

Κανείς από τους δύο όμως δεν λέει το αυτονόητο, ότι δηλαδή θα μπορούσε η κυβέρνηση αντί να δαπανήσει πακτωλούς χρημάτων Στην χρηματοδότηση των καναλιών για την καμπάνια "ενημέρωσης" κατά του κορονοϊού, θα μπορούσε ΜΟΝΟ με αυτά τα χρήματα να φτιάξει 340 νέες ΜΕΘ οι οποίες θα έμεναν παρακαταθήκη για εμάς και τα παιδιά μας. Οι οποίες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα ΕΣΩΖΑΝ ΖΩΕΣ.

Από τα παραπάνω είναι προφανές ότι τους παραπάνω "γάιδαρους" ποσώς τους απασχολεί η ευημερία του "αχυρώνα". Ενδιαφέρονται πρωτίστως για το πως θα ΠΑΧΥΝΟΥΝ οι ίδιοι και τα υπόλοιπα "γαϊδούρια" που λυμαίνονται την πολιτική ζωή της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες, είτε είναι στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης