Συνεχίζεται η υποβάθμιση της Δυτικής Αττικής από τη Νέα Δημοκρατία

  30/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παρατείνεται το lockdown σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Παράλληλα τα ίδια σκληρά μέτρα θα εξακολουθήσουν να ισχύουν έως την προσεχή Τετάρτη και για την Κοζάνη, την Εορδαία, και τον δήμο Βοΐου. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, αίρονται τα πρόσθετα μέτρα στην Μάνδρα, η οποία παρουσιάζει καλύτερη επιδημιολογική εικόνα, αλλά και στις περιοχές Σέρβια και Βελβεντό.

Η κυβέρνηση συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική της πνίγοντας στην αβεβαιότητα, στην ανεργία και στον φόβο τους Έλληνες της Δυτικής Αττικής και όχι μόνο. Οι αντιδράσεις των κατοίκων, που δεν ήταν «ρομά» όπως εντελώς ψευδώς ανέφεραν τα κανάλια της διαπλοκής για να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, δεν έχουν σταθεί ικανές μέχρι τώρα για να αποτρέψουν αυτήν την σκληρή στάση της κυβέρνησης απέναντί τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι κινητοποιήσεις των κατοίκων θα συνεχιστούν, καθώς αποτελεί πλέον κοινό μυστικό ότι τα κρούσματα ήταν πρόφαση για να κλείσουν οι συγκεκριμένες περιοχές και να δημιουργηθεί με άνεση και χωρίς αντιδράσεις μια τεράστια δομή μεταναστών στην περιοχή με την μεταφορά χιλιάδων μεταναστών. Οι αριθμοί που ακούγονται είναι από 3.000 έως και 8.000. Η Δυτική Αττική αποτελείται από πανέμορφες και ιστορικότατες περιοχές που όμως έχουν υποβαθμιστεί σκοπίμως απ’ όλες τις κυβερνήσεις. Φαίνεται ότι η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θέλει να δώσει την «χαριστική βολή» στους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης