Συγκέντρωση στον Έβρο - Οι Ακρίτες ενάντια στα ανθελληνικά σχέδια

  07/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σύλλογοι και κάτοικοι του Έβρου βρίσκονται στο πόδι, πραγματοποιώντας συγκέντρωση, ενάντια στα ανθελληνικά σχέδια εποικισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο Μηταράκης δημιουργεί νέα δομή μεταναστών, καθιστώντας τη ζωή των ντόπιων ασφυκτική. Οι Έλληνες του Έβρου δεν μπορούν να ζουν πια με τον φόβο και την ανασφάλεια. Ξεκινούν δυναμικές κινητοποιήσεις. Ακολουθεί ολόκληρη η επίσημη ανακοίνωση των συλλόγων.

Ανακοίνωση:

"Ο Αγροτικός και κτηνοτροφικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης, ο σύλλογος Αινήσιο Δέλτα Έβρου, ο Αγροτικός σύλλογος Σουφλίου, δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στα εφιαλτικά σχέδια της Κυβέρνησης να δημιουργήσει νέα δομή φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών στο Φυλάκιο Έβρου. Καλούμε όλους τους Εβρίτες και πρωτίστως τα μέλη μας αύριο στις 1:45 μ.μ. στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Δημαρχείο Ορεστιάδος τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας (μάσκες, αποστάσεις ) με μια φωνή ενωμένοι να πούμε:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΜΗ!!

Το ηχηρό μήνυμά μας πρέπει να το αντιληφθούν οι υπουργοί Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και ο αν. υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας που θα βρίσκονται αύριο Δευτέρα στην Ορεστιάδα. Συστρατευόμαστε στις αποφάσεις των επιτροπών αγώνα του βόρειου Έβρου γιατί το θέμα μας αγγίζει και μας πονά όλους!"

Οι Έλληνες για την Πατρίδα εδώ και καιρό έχουν εκφράσει τις θέσεις τους για το ζήτημα!

Κλείσιμο συνόρων, απέλαση των λαθρομεταναστών, καμία νέα δομή στο νευραλγικό σημείο του Έβρου, προστασία των Ελλήνων Ακριτών!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης