Νέα «λίστα Πέτσα»: Δωράκι 18,5 εκατ. ευρώ στους νταβατζήδες των ΜΜΕ

  28/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την ώρα που η μέση ελληνική οικογένεια πένεται, η κυβέρνηση μοιράζει αφειδώς χρήματα στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Η νέα σκανδαλώδης χρηματοδότηση θα δοθεί από το Υπουργείο Υγείας του Κικίλια με τη μεσολάβηση μίας «Τριμελούς Επιτροπής Οργάνωσης της Εκστρατείας Εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού Covid-19».

Σύμφωνα με την σχετική υπουργική απόφαση, αντικείμενο της σύμβασης είναι «η παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών, που συνίστανται ειδικότερα στην εκπόνηση σχεδίου εκστρατείας επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών, καθώς και κάθε άλλης συναφούς υπηρεσίας που απαιτείται για την έγκαιρη υλοποίηση αυτής, για την προστασία της δημόσιας υγείας και τη λήψη μέτρων για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

Η δαπάνη για τις ως άνω αναφερόμενες υπηρεσίες θα ανέλθει συνολικά στο ποσό των 18.500.000 εκ.€, (προέγκριση για το 2021 ποσό 18.500.000,00€) και θα βαρύνει τις πιστώσεις του Α.Λ.Ε. 2420906001 «Έξοδα προβολής, διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων» του Φ./Ε.Φ. 1015-202-0000000».

Λεφτά υπάρχουν, λοιπόν. Όχι όμως για τους μισθωτούς, τους ανέργους και τους μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες που πλήττονται από τον γενικό εγκλεισμό. Ούτε για την δημιουργία Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας, Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και την εφαρμογή θεραπειών που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τον κορωνοϊό.

Λεφτά υπάρχουν μόνο για να τροφοδοτούνται ΜΜΕ τα οποία αναπαράγουν την προπαγάνδα της κυβέρνησης και μας ζητούν «να χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες μας».

Ο Μητσοτάκης νομίζει ότι το έργο της πλύσης εγκεφάλου στους Έλληνες θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η πραγματικότητα όμως δείχνει ότι όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας ενοχλούνται με την χοντροκομμένη κυβερνητική προπαγάνδα και αντιδρούν στην εκστρατεία τρομοκρατίας και ασφυκτικού ελέγχου των ζωών τους.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης