Νέα επιβεβαίωση Ηλία Κασιδιάρη: Οι Εβρίτες νίκησαν, ποιοι πρέπει να προετοιμάζονται;

Έλληνες  01/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Όπως όλα δείχνουν – σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο – η κυβέρνηση κάνει πίσω σχετικά με τη μεταφορά λαθρομεταναστών στον Έβρο, στο νευραλγικό αυτό σημείο της χώρας. Πρόκειται – φυσικά – για μια νίκη των κατοίκων του Έβρου μετά τις δυναμικές κινητοποιήσεις που έκαναν αλλά και ετοίμαζαν στο μέλλον.

Εδώ, όμως, ανακύπτει ένα ερώτημα. Πού θα μεταφερθούν οι χιλιάδες λαθρομετανάστες, αν τελικά κάνει πίσω η κυβέρνηση για τον Έβρο; Σήμερα, λοιπόν, με το που έγινε γνωστή η αλλαγή τακτικής της κυβέρνησης σχετικά με τον Έβρο, όλα τα τοπικά κανάλια και οι ιστοσελίδες του νομού Καβάλας, κάνουν λόγο για σκέψεις της κυβέρνησης για μεταφορά των μεταναστών σε συγκεκριμένο σημείο στο Νέστο. Πρόκειται, δηλαδή, για μια επιβεβαίωση του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είχε αναφέρει τη σκέψη της κυβέρνησης ακριβώς σε αυτήν την τοποθεσία, με παρέμβασή του στην τοπική εφημερίδα «Φωνή του Νέστου» ήδη από την Τετάρτη 17η Φεβρουαρίου.

Το σχετικό δημοσίευμα, εδώ

Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποιου είδους πανηγυρισμό. Εθνική πολιτική δεν ασκεί η Νέα Δημοκρατία τοποθετώντας χιλιάδες παράνομους μετανάστες, ανάλογα με την ένταση των αντιδράσεων στις τοπικές κοινωνίες. Είτε στον Έβρο, είτε στο Νέστο, είτε στα νησιά οι Έλληνες για την Πατρίδα θα είναι δίπλα στους Έλληνες εμπράκτως. Για να λυθεί το πρόβλημα αυτό πρέπει να κλείσουν πραγματικά τα σύνορα στους παράνομους, να απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες και φυσικά να κοπούν τα κονδύλια και τα προνόμια στις ΜΚΟ που έχουν ρημάξει τα κρατικά ταμεία για να βοηθούν στον εποικισμό της χώρας μας.

Για να απαλλαγούμε από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση χρειάζεται ένα εθνικό κόμμα, χρειάζονται οι Έλληνες για την Πατρίδα! Ο Έβρος είναι το τελευταίο κάστρο πριν από την Τουρκία και δέχεται ήδη πιέσεις εδώ και δεκαετίες, λόγω των παράνομων μεταναστευτικών ροών. Η Καβάλα είναι το τελευταίο προπύργιο πριν από την πολύπαθη και ξεχασμένη από το ελληνικό κράτος, Θράκη! Οι Έλληνες για την Πατρίδα είναι και θα είναι πρωτοπόροι στους εθνικούς αγώνες! Για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης