Νέα Δημοκρατία: Η πραγματική παΝΔημία

  06/11/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα «σημεία ανοσίας» και οι «υγειονομικές βόμβες» του νέου καταστρεπτικού lockdown

 Ήταν αρχές Μαρτίου όταν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης οδηγούσε την χώρα στο πρώτο lockdown. Το αποτέλεσμα ήταν η καταστροφή χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων  οι οποίες αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Σε αυτή του την απόφαση συμπαραστάτες και αρωγοί υπήρξαν το σύνολο των στελεχών της ΝΔ, κάποιοι πανεπιστημιακοί ιατροί  αλλά και τα αργυρώνητα ΜΜΕ, τα οποία ολοκλήρωσαν  το «ΕΓΚΛΗΜΑ» υποστηρίζοντας ουσιαστικά νυχθημερόν τα παράλογα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Τότε, ο επικεφαλής του κινήματός μας Ηλίας Κασιδιάρης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην ιστοσελίδα «Εξέγερση Ελλήνων», είχε τονίσει πως τα εν λόγω μέτρα θα είναι αναποτελεσματικά για την δημόσια υγεία και καταστροφικά για την εθνική οικονομία. Μία συνέντευξη την οποία, εν μέσω καραντίνας, παρακολούθησαν σχεδόν ένα εκατομμύριο Έλληνες. Δυστυχώς για πολλούς συμπολίτες μας απεδείχθη προφητικός καθώς η θλιβερή πραγματικότητα ήρθε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του.

Δυστυχώς εχθές η ελλαδική κυβέρνηση αποφάσισε να εφαρμόσει την ίδια, αποτυχημένη , συνταγή, για να αποτελειώσει ό, τι απέμεινε από την παραπαίουσα εθνική μας οικονομία.  Η ακατανόητη εμμονή της κυβέρνησης σε αυτήν την τακτική αναμένεται να οδηγήσει στην απόγνωση χιλιάδες συμπολίτες μας. Παράλληλα όμως απέτυχε να παραμείνει πιστή ακόμα και στην ίδια της την τακτική, και εξηγούμαστε.

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 την στιγμή που η πολύκροτη δίκη για την υποτιθέμενη εγκληματική οργάνωση είχε φτάσει στο στάδιο της εκφώνησης της απόφασης , η κυβέρνηση επέλεξε να επιτρέψει σε 20.000 αριστεριστές να συγκεντρωθούν έξω από το Εφετείο σε μια προσπάθεια να πιέσει, το ήδη «πιεσμένο» από τους κυβερνώντες, προεδρείο του δικαστηρίου.  Δημιουργώντας έτσι ένα κλίμα τρομοκρατίας. Σε αυτήν την συγκέντρωση τα περίφημα «μέτρα προστασίας» αποτελούσαν κυριολεκτικά ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Χωρίς μάσκες και χωρίς τήρηση αποστάσεων, χιλιάδες άτομα συμμετείχαν στο λαϊκό δικαστήριο. Την επομένη και εφόσον ο στόχος είχε επιτευχθεί, η κυβέρνηση σφύριζε αδιάφορα μπροστά στην παραβίαση των μέτρων τα οποία η ίδια είχε θεσπίσει ως αναγκαία.

Λίγες μέρες μετά στην πλατεία Συντάγματος συντάγματος στις 29 Οκτωβρίου μία μόλις μέρα μετά την εθνική μας επέτειο, την οποία δεν μας επέτρεψαν να τιμήσουμε όπως έπρεπε για λόγους-υποτίθεται-αποφυγής συνωστισμού,  η ΚΕΕΡΦΑ συνωστίστηκε με εκατοντάδες ιρακινούς στο κεντρικότερο σημείο των Αθηνών. Και πάλι όμως για την Κυβέρνηση δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.  

Τα παραπάνω αποτελούν  την πλέον κρυστάλλινη απεικόνιση για το γεγονός  ότι στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ το πολιτικό κατεστημένο το να διασφαλίσει την δημόσια  υγεία.  Το μόνο που τους απασχολεί είναι οι μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες και η πολιτική (ακόμα και η φυσική) εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων.

Στις 7 Οκτωβρίου και στις 29 Οκτωβρίου οι μάσκες έπεσαν.  Είναι πασιφανές ότι για τους κυβερνώντες υπάρχουν επιλεκτικά  «σημεία ανοσίας»  και «υγειονομικές βόμβες».

Όταν συγκεντρώνονται κατά δεκάδες χιλιάδες οι αριστεροί, υπάρχει σημείο ανοσίας.

Όταν συγκεντρώνονται λαθρομετανάστες, υπάρχει σημείο ανοσίας.

Όταν οι πολίτες υποχρεώνονται να στριμωχτούν υπό άθλιες συνθήκες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, υπάρχει σημείο ανοσίας.

Στον αντίποδα:

Όταν συγκεντρώνονται πατριώτες για την εθνική μας επέτειο, υπάρχει υγειονομική βόμβα.

Όταν συγκεντρώνονται εθνικιστές για να τιμήσουν την μνήμη των ηρωικά πεσόντων συναγωνιστών τους, υπάρχει υγειονομική βόμβα.

Όταν συγκεντρώνεται σε ανοιχτούς χώρους η νεολαία μας για να κοινωνικοποιηθεί, υπάρχει υγειονομική βόμβα.

Τα καλά και τα συμφέροντα δηλαδή από μία κυβέρνηση-οπερέτα. Ευτυχώς οι Έλληνες πολίτες αρχίζουν να αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο το πόσο ΑΝΙΚΑΝΗ, αδίστακτη και επικίνδυνη είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ανίκανη να διαχειριστεί μείζονα εθνικά και κοινωνικά θέματα, αδίστακτη όταν θέλει να χτυπήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους και επικίνδυνη για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Οι Έλληνες για την Πατρίδα με μπροστάρη τον Ηλία Κασιδιάρη θα συνεχίσουν να αντιστέκονται στους ολετήρες του ελληνικού έθνους είτε φοράνε μπλε είτε ροζ γραβάτες. Καλούμε όλους τους Έλληνες να σταθούν στο πλευρό μας, για μια Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ 


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης