Νέα δομή μεταναστών στον Έβρο – Είχαμε προειδοποιήσει από τις 19 Νοεμβρίου

  30/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε ακόμα μία φορά. Στις 19 Νοεμβρίου προειδοποιήσαμε για πληροφορίες που είχαμε σχετικά με δημιουργία νέας δομής μεταναστών στο νευραλγικό σημείο του Έβρου. Τότε αναφέραμε: «Ο Έβρος βρίσκεται σε κίνδυνο. Και τα νησιά μας, επίσης. Και το κέντρο της Αθήνας. Αλλά, ειδικά, το νευραλγικό σημείο του Έβρου, που δέχεται μεγάλη πίεση εδώ και χρόνια από τις ροές παράνομων μεταναστών, πλέον έχει να αντιμετωπίσει και άλλο ένα πρόβλημα. Η κυβέρνηση σχεδιάζει να μεταφέρει και άλλους μετανάστες σε δομές φιλοξενίας της περιοχής. Καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει αυτό. Τα μέλη, τα στελέχη και οι φίλοι του κινήματος στον Έβρο είναι σε εγρήγορση και θα επανέλθουμε σύντομα με νέα στοιχεία για να πληροφορείται ο κόσμος έγκαιρα τα ύπουλα σχέδια της κυβέρνησης, όσο μας έχει κλεισμένους στα σπίτια».

Σήμερα διαβάζουμε στο Διαύγεια τη δημιουργία νέας δομής. Σε έκταση 72,5 στρεμμάτων και με δυνατότητα φιλοξενίας 1.500 παράνομων μεταναστών (μαζί με τους 250 του υπάρχοντος ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ) θα είναι το νέο κέντρο φιλοξενίας που κατασκευάζει η κυβέρνηση στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, δίπλα στο υπάρχον ΚΥΤ Φυλακίου, επί της οριογραμμής (!) με την Τουρκία, σε περιοχή υψίστης εθνικής ασφαλείας! Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το σχέδιο «Βαριοπούλα» του τουρκικού Στρατού του 2003 που είχε έρθει στην δημοσιότητα, η περιοχή αποτελούσε την «αχίλλειο πτέρνα» της ελληνικής αμυντικής διάταξης και εκεί θα γινόταν η εισβολή και η εν συνεχεία κατοχή της περιοχής. Και τώρα φτιάχνουν «πυρήνα» μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών στο ίδιο ακριβώς σημείο! Σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής Πάτροκλου Γεωργιάδη που δημοσιεύθηκε χθες 29 Δεκεμβρίου 2020 στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

«Η προκηρυσσόμενη δράση αφορά τη χρηματοδότηση έργων για την αναβάθμιση και ενίσχυση των υφιστάμενων υποδομών υποδοχής και φιλοξενίας των Περιφερειακών Υπηρεσιών της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Υ.Π.Υ.Τ) στο Δ.Δ. Φυλακίου στο Ν. Έβρου. Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία μιας ενιαίας ελεγχόμενης δομής φιλοξενίας σύμφωνα με το άρθρου 8 του Ν. 4375/2016. Η δομή θα καλύψει την ανάγκη στέγασης των υπηκόων τρίτων χωρών ή ανιθαγενών που εισέρχονται στη χώρα χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις, διασφαλίζοντας την ελεγχόμενη είσοδο και έξοδο αυτών, θα συνεισφέρει στην αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης τους καθώς και στην παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών υποδοχής τους».

Μας πνίγουν στην λαθρομετανάστευση! Μας πνίγουν στα χρέη και στην ανεργία! Μας αντικαθιστούν συστηματικά και οργανωμένα! Έλληνες για την Πατρίδα, είναι εθνική ανάγκη!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης