Νέο πακέτο εκατομμυρίων ευρώ σε φιλικά Μέσα Ενημέρωσης της Ν.Δ.

  03/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η κοινωνία «ψήνεται» στην αδικία. Κόβονται κλήσεις καθημερινά σε ανθρώπους αδύναμους λόγω μη τήρησης των μέτρων. Παράλογα τις περισσότερες φορές. Και αποκαλεί η κυβέρνηση και ψεκασμένους τους ίδιους τους πολίτες αυτής της χώρας. Ο λαός άραγε πώς μπορεί ν’ αποκαλέσει τον πρωθυπουργό που τηρεί τα μέτρα μόνο για τα προσχήματα;

Η κοινωνία «ψήνεται» στην αδικία. Ενώ, μόλις και μετά βίας χιλιάδες νοικοκυριά τα βγάζουν πέρα και ενώ, τα σφάλματα της Νέας Δημοκρατίας διαδέχονται το ένα το άλλο, χωρίς να διορθώνονται, η κυβέρνηση παραμερίζει τις ανεπαρκείς πολιτικές Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της πανδημίας και μοιράζει ξανά (!) ζεστό χρήμα σε φιλικά της Μέσα Ενημέρωσης. Όπως αποκαλύφθηκε χθες, μια νέα λίστα Πέτσα, ύψους μόλις… 3.000.000 ευρώ αυτή τη φορά, βρίσκεται ήδη στα σκαριά προς διανομή έως τα τέλη του 2020, με στόχο να… πείσει τους Έλληνες του εξωτερικού ότι δικαιούνται να ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές, μία περίοδο που πληθαίνουν οι φωνές, όσων διαφωνούν με την τακτική των ολικών απαγορεύσεων.

Με βάση όσα έγιναν γνωστά από τις επίσημες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα Διαύγεια, το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του υπουργείου Εσωτερικών αφορά: α) τον επικοινωνιακό σχεδιασμό – παραγωγή επικοινωνιακού και έντυπου υλικού της εκστρατείας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού δικαιώματός τους πλησίον του τόπου κατοικίας τους, ποσού ύψους 300.000 €, και β) τις δράσεις και υπηρεσίες της καμπάνιας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού δικαιώματός τους πλησίον του τόπου κατοικίας, ποσού ύψους 2.700.000 € για το υπόλοιπο του έτους 2020, συνολικού ποσού ύψους 3.000.000 €. Τα μέσα στα οποία θα διανεμηθεί το ποσό δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ενώ, όπως είναι φυσικό, η κίνηση αυτή γεννά εύλογες απορίες και ερωτήματα ως προς τις προθέσεις του Μαξίμου σχετικά με τον χρόνο των εκλογών.

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει... Ούτε και λίγη σοβαρότητα… Αλλά τι ζητάμε κι εμείς από… Μητσοτάκηδες και Μπακογιάννηδες!

ΧΑΡΗΣ Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης