Νέος εξευτελισμός της ανίκανης κυβέρνησης

  29/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με το πανσπουδαστικό συλλαλητήριο της 28ης Ιανουαρίου η κυβέρνηση της ΝΔ απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι είναι ανίκανη να διαχειριστεί ακόμη και τα πιο απλά ζητήματα. Τρέμει και υποτάσσεται στην θέληση της αριστερής μειοψηφίας και δεν σέβεται την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που κάνουν αγώνες και θυσίες για να καταπολεμηθεί ο ιός. Το ίδιο συνέβη και με τον συνωστισμό έξω από το εφετείο Αθηνών και την φιέστα του πολυτεχνείου. Πιστεύει, ότι όταν συγκεντρώνονται χιλιάδες χωρίς μέτρα προστασίας δεν μεταδίδεται ο κορωνοϊός, ενώ όταν ένας ηλικιωμένος ξεχνάει να στείλει το SMS και κυκλοφορεί μόνος στην ύπαιθρο κολλάει και του επιβάλλεται πρόστιμο 300 ευρώ. Επίσης θεωρεί άκρως επικίνδυνο το να αγιάσει ένας μεμονωμένος Ιερέας τα ύδατα δια της ρίψεως του Τιμίου Σταυρού.

Με εντολή Μητσοτάκη η ΕΛΑΣ εξέδωσε διαταγή, με την οποία μέχρι 31 Ιανουαρίου απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων. Στα συλλαλητήρια Αθηνών και Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν χιλιάδες και έκαναν πορεία χωρίς καν την τήρηση των μέτρων προστασίας, περιφρονώντας νόμους και διατάγματα. Αν επρόκειτο για πολίτες που διαδήλωναν για κάποιο εθνικό ζήτημα, π.χ. κατά της προδοσίας των Ιμίων, η αστυνομία θα τους διέλυε και θα προέβαινε σε συλλήψεις και επιβολή προστίμων. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, προτίμησε τον ρόλο του απλού θεατή γιατί αυτές ήταν οι άνωθεν οδηγίες.

Αυτή την κυβέρνηση εμπιστεύονται οι Έλληνες, για να χειριστεί τα σοβαρά ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, της εθνικής άμυνας, της δημόσιας τάξης και ασφάλειας και της οικονομίας;

Στο ερώτημα αν υπάρχει εναλλακτική λύση, οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ απαντούν με το ολοκληρωμένο κυβερνητικό τους πρόγραμμα.

Δημήτριος Βαλασίδης

Συνταγματάρχης εα

Οικονομολόγος-ΜΒΑ-Συγγραφέας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης