Ντοκουμέντο: Η εισβολή στον Έβρο συνεχίζεται απρόσκοπτα

  19/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εν μέσω υγειονομικής κρίσης και ενώ όλοι οι Έλληνες είναι έγκλειστοι στα σπίτια τους, έχοντας υποστεί μεγάλη οικονομική καταστροφή, πέραν όλων των άλλων, λόγω των μέτρων που πήρε η κυβέρνηση, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης συνεχίζεται. Στους Έλληνες παραβάτες επιβάλλονται μάλιστα και μεγάλα πρόστιμα, συλλαμβάνοντας με χειροπέδες ακόμα και ανήλικα παιδιά. Το είδαμε όλοι σε βίντεο στο διαδίκτυο.

Οι λαθρομετανάστες όμως από τον Έβρο συνεχίζουν να περνάνε τα σύνορα μας ακόμη και τώρα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από πρόχειρους καταυλισμούς λαθρομεταναστών στα βουνά της Αισύμης, ενώ περιμένουν τους διακινητές πριν λίγες μέρες και οι εικόνες «μιλούν» από μόνες τους.

Στην εποχή του κορωνοϊού και του εγκλεισμού των Ελλήνων στα σπίτια τους, ο παράνομος εποικισμός της Πατρίδας μας και της Ευρώπης συνεχίζεται…

Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση με την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών, σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα αποτελούμε μειοψηφία στην χώρα μας και από εθνικό κράτος, θα μετατραπούμε σε πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό, όπως επιβάλει το διεθνές σύστημα της παγκοσμιοποίησης.

Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν είναι ότι ο στρατός δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα ή οι συνοριοφύλακες δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Τα ανοιχτά σύνορα είναι καθαρά πολιτική απόφαση της εκάστοτε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ. Οτιδήποτε διαφορετικό και να πουν οι κυβερνώντες πάνω σε αυτό το θέμα, είναι ξεκάθαρα μεγάλο ψέμα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης