Εντάχθηκε στους «ΕΛΛΗΝΕΣ» ο ηρωικός Χιμαριώτης που διώκεται από το καθεστώς Ράμα

Έλληνες  22/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο ηρωικός Χιμαριώτης που διώκεται από το αλβανικό καθεστώς, στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Βορειοηπειρώτης αγωνιστής Μόντης Κολίλας, γαμπρός του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα, που διώκεται απηνώς από το καθεστώς Ράμα, προσχώρησε επίσημα στους "ΈΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα".

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές Δομοκού, ο αδερφός μας Έλληνας της αδούλωτης Χιμάρας δήλωσε πως εντάσσεται ενεργά στον αγώνα μας για μία μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα που θα αγκαλιάσει σύσσωμο τον αλύτρωτο ελληνισμό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μόντης Κολίλας καταδικάστηκε σε εξοντωτική ποινή κάθειρξης από τους Αλβανούς γιατί παραμένει Έλληνας και υπερασπίζεται με πάθος τα δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ελεύθερη Ελλάδα, καθώς αν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη θα εγκλειστεί άμεσα σε αλβανικές φυλακές.

Το ανθελληνικό καθεστώς Ράμα, συνομιλητής του Μητσοτάκη, αιτιολόγησε την παράνομη απόφασή του με το εξής γελοίο και αβάσιμο σκεπτικό: «Ο Μόντης Κολίλας συμμετείχε σε νόμιμη ανοικτή εκδήλωση στο χωριό Βουλιαράτες με θέμα το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας».

Ας σημειωθεί ότι την συγκεκριμένη εκδήλωση μαγνητοσκοπούσε ο μεγάλος ήρωας και εθνομάρτυρας της Βορείου Ηπείρου Κωνσταντίνος Κατσίφας.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα έχουν ενώσει στις τάξεις τους όλους τους μαχόμενους πατριώτες και εθνικιστές στον κοινό αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδος. Από το μεγάλο εθνικό μας προσκλητήριο, δεν λείπει πλέον κανείς. Οι παράνομες διώξεις και οι φυλακίσεις που μας επιβάλλουν οι εχθροί του Έθνους, μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς. Το κόμμα μας θα είναι πολύ σύντομα η μεγάλη εθνική και πολιτική δύναμη για την υπεράσπιση και τη σωτηρία του Ελληνισμού.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης