ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ: Προσαγωγές και ξύλο πάνω από τα μνήματα των αδελφών μας

  01/11/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με αυτά που είδαμε στην περιβόητη «δίκη» νομίζαμε πως το καθεστώς είχε πιάσει «πάτο», αλλά τελικά κατάφεραν να μας εκπλήξουν για ακόμα μια φορά.

Απεδείχθη ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν σέβεται ούτε το αίμα των νεκρών αδερφών μας, αλλά ούτε και τον πόνο των οικογενειών τους.

Σήμερα λοιπόν η χούντα Μητσοτάκη αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον πόνο των οικογενειών για τα αδικοχαμένα παιδιά τους με σκληρή καταστολή σε φίλους, ακόμα και ενάντια σε συγγενείς του Γιώργου Φουντούλη κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου που τελούσε η οικογένειά του.

Φαίνεται πως οι εθνικιστές ακόμα και νεκροί, φοβίζουν το σύστημα πολύ περισσότερο από τα «ζωντανά» ανδρείκελα της αριστεράς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ίδια στιγμή που η συγκέντρωσή του κόμματος μας ματαιώθηκε ήδη από χθες το βράδυ λόγω της απαγόρευσης από την αστυνομία, αλλοδαποί διαδηλώνουν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας και καίνε σημαίες συμμαχικών, χριστιανικών κρατών.

Παραδίδουμε τους κυβερνώντες στην χλεύη του ελληνικού λαού και στην δικαιοσύνη του Θεού. Από αυτά τα δύο δεν μπορείτε να ξεφύγετε «κύριοι» της κυβέρνησης ό, τι και να κάνετε.

Υ.Γ. Αλήθεια σε λίγες ημέρες έρχεται ο εορτασμός του «Πολυτεχνείου». Θα απαγορεύσετε και αυτήν την συγκέντρωση μνήμης ή θα τιμήσετε για ακόμα μια φορά «τους αγώνες της αριστεράς»; Ρητορικό το ερώτημα, καθώς εμείς ξέρουμε ήδη την απάντηση και θρηνούμε την χαμένη αθωότητα όσων πίστευαν ότι ήσασταν κάτι λιγότερο ανθελληνικό από τον ΣΥΡΙΖΑ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης