ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη στο μνημόσυνο του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα

  26/10/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εκατοντάδες Ελλήνων πατριωτών πλημμύρισαν χθες τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, προκειμένου να παραστούν στο μνημόσυνο του ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ Κωνταντίνου Κατσίφα ο οποίος τον Οκτώβριο του 2018 θυσιάστηκε για την ελευθερία της Βορείου Ηπείρου.

Οι «Έλληνες για την Πατρίδα» έδωσαν βροντερό παρών με πολυμελή αντιπροσωπεία στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Ναύαρχος Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος Χαράλαμπος Γιώτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος Χρήστος Κυριτσόπουλος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, μέσω του συναγωνιστή Χαράλαμπου Γιώτη, απέστειλε μήνυμα σε όσους βρέθηκαν εκεί για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Κωνσταντίνο Κατσίφα. Στο άκουσμα του ονόματος του Ηλία Κασιδιάρη, oι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε θερμά χειροκροτήματα στήριξης προς τον επικεφαλής του κινήματός μας, ο οποίος βρίσκεται παράνομα κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού.

Η ενθουσιώδης αντίδραση των πολιτών στο άκουσμα του ονόματος του Ηλία Κασιδιάρη καταδεικνύει το γεγονός, πως μπορεί το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα (καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων) να κατάφερε να φυλακίσει τον Ηλία Κασιδιάρη στα κελιά της τιμής, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΜΩΣ να τον καταδικάσει στην συνείδησή του ελληνικού λαού, στην οποία παραμένει άσπιλος και αποτελεί την τελευταία ελπίδα για μια Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή.

Το μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη από τα κελιά της τιμής για τον εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα:

"Πεθαίνει αρνούμενος τον θάνατο, και λευτεριά φωνάζει.

Ελευθερία για σένα χάνομαι, μα θα 'ρθουν πίσω μου άλλοι...

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ζει και ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ!

Από τα κελιά της τιμής

Ηλίας Κασιδιάρης"

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας του μνημόσυνου, μεγάλη μερίδα των συγκεντρωμένων αποδοκίμασε εντονότατα τους Βουλευτές της ΝΔ Κων. Μπογδάνο, Δημ. Μαρκόπουλο και Θάνο Πλεύρη, με αποτέλεσμα αυτοί να αποχωρήσουν άρον άρον χωρίς να συμμετάσχουν στην πορεία που ακολούθησε μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η Ηρωική θυσία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αποτελεί μια υπενθύμιση για όλους μας, πως όταν κάποιος είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα ιερά και τα δίκαια του έθνους των Ελλήνων, οφείλει να είναι έτοιμος να δώσει την ελευθερία του, ακόμα και την ίδια του την ζωή, για το ιερό αυτό καθήκον. Επίσης είναι μια υπενθύμιση σε όλους μας, πως όσο η ελληνική γή, γεννά "Κατσίφες", ΚΑΝΕΙΣ από εμάς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει ούτε βήμα πίσω.

Λευτεριά στην Βόρειο Ήπειρο μας!

Λευτεριά στους Εθνικιστές!

Ο αγώνας των Ελλήνων για την Πατρίδα συνεχίζεται αμείωτος!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης