Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών για το hotspot στην Ορεστιάδα: «Όχι στην κερκόπορτα στον Έβρο»

  08/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε αναβρασμό βρίσκεται η τοπική κοινωνία του χωριού Φυλάκιο στον Έβρο, μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών ότι προβλέπεται να αναβαθμιστεί η δομή φιλοξενίας μεταναστών, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, κάτι που συνεπάγεται επαύξηση της χωρητικότητάς της. Την αγωνία των κατοίκων συμμερίζεται και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, η οποία με μια αιχμηρή ανακοίνωση καυτηρίασε την ανεύθυνη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει

«Όχι στην Κερκόπορτα στον Έβρο!

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε την πιθανότητα επέκτασης της υφισταμένης δομής καταγραφής μεταναστών στο χωριό Φυλάκιο Ορεστιάδος σε μόνιμη δομή φιλοξενίας τους, μόλις 16 χιλιόμετρα από τις Καστανιές.

Δίπλα στα σύνορα, με την επιθετική Τουρκία και με την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού μόλις πριν από ένα χρόνο η δημιουργία τέτοιων εγκαταστάσεων, όπου θα ζει και θα κινείται μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια.

Δεν είναι επιτρεπτό να ανοίγεται “Κερκόπορτα” στον Έβρο.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) ενώνει τη φωνή της με τους κατοίκους του Έβρου, δηλώνει την αντίθεσή της σε κάθε προσπάθεια δημιουργίας ή επέκτασης δομών φιλοξενίας στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της Ελλάδας και καλούμε την πολιτική ηγεσία να αναθεωρήσει κάθε τέτοιο σχεδιασμό».

Δείτε το σχετικο βίντεο από την ιστοσελίδα pronews

Την αγωνία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, συμμερίζεται απόλυτα το κίνημά μας και ο επικεφαλής του Ηλίας Κασιδιάρης. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει πιστά τις τις προσταγές των διεθνιστών εντολοδόχων της προχωρεί κανονικά στην ισλαμοποίηση της χώρας μας αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες στην εθνική μας ασφάλεια.

Οι Έλληνες για την Πατρίδα δηλώνουν την αμέριστη στήριξή τους στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, και στις τοπικές κοινωνίες που αγωνιούν για την εθνική ασφάλεια και ακεραιότητα της πατρίδας μας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης