"Ισχύς μας η αγάπη του Λαού" - άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη και εικόνες από την πλατεία Βικτωρίας

  16/07/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

O τίτλος του άρθρου σκόπευα να είναι κάπως έτσι: "Όσα έγιναν στην πλατεία Βικτωρίας και δεν σας είπαν τα πληρωμένα ΜΜΕ". Σκέφτηκα όμως πώς πάνω απ' όλα μετράνε τα συναισθήματα και o αντίκτυπος των πράξεών μας στις ψυχές των ανθρώπων. Τα συναισθήματα - που σε στιγμές έντασης είναι πηγαία - και κυρίως η αγάπη, που τα ξεπερνάει όλα. Στο εκπληκτικό διήγημα του Πρέσφιλντ "Οι Πύλες της Φωτιάς", ο ήρωας ψάχνει μέσα σε όλες τις μάχες της ζωής του να ανακαλύψει το αντίδοτο για τον φόβο. Τελικά, μετά από πολλή αιματοχυσία (απόλυτα ρεαλιστικό στοιχείο, αφού μιλάμε για Σπαρτιάτες), σε μία μάχη που πατέρας και γιος πολεμούν στην ίδια φάλαγγα, ανακαλύπτει πως το αντίδοτο για τον φόβο είναι η αγάπη. Προσθέτω πως η αγάπη καταπολεμά και κάθε αρνητικό συναίσθημα, όπως η ηττοπάθεια, η άρνηση και κυρίως η παθητικότητα, που σήμερα έχει καταστρέψει τις ψυχές των Ελλήνων.

"Ισχύς μου η αγάπη του Λαού" αναγράφει ο θυρεός του Βασιλείου της Ελλάδος. Το σύνθημα αυτό είναι καταπληκτικό και ταιριάζει περισσότερο στην βασιλεία, παρά στη σημερινή δημοκρατία, όπου ισχύς είναι τα λεφτά, η διαπλοκή, η βρώμα και η δυσωδία. Φτάνοντας στην πλατεία Βικτωρίας χθες το απόγευμα, το κλίμα ήταν σχεδόν πολεμικό, με ΜΑΤ, αναρχικούς, συνθήματα και κλούβες. Παρ' ότι το Σύνταγμα και ο νέος νόμος που ψήφισε η ΝΔ απαγορεύουν ρητά τις αντισυγκεντρώσεις, η κυβέρνηση καταπάτησε την νομιμότητα και συντάχθηκε με τους αριστεριστές και τους λαθρομετανάστες. Προσπάθησαν από κοινού να σπείρουν τον φόβο στις ψυχές των πολιτών. Απέτυχαν παταγωδώς! Μπαίνοντας στον πυρήνα της συγκέντρωσης των Ελλήνων όλα άλλαζαν μεμιάς. Ένα θερμό κλίμα όμορφων συναισθημάτων κάλυπτε την ατμόσφαιρα και χωρίς να το καταλάβεις χανόσουν στη μεγάλη αγκαλιά του κόσμου.

Είμαστε Έλληνες και μαχόμαστε για την Πατρίδα. Αυτό είναι το όνομα του Κινήματος που εκπροσωπούμε, όνομα που ταιριάζει απόλυτα στον αγώνα που δίνουμε σε καιρούς δύσκολους για την Ελλάδα. Χθες το απόγευμα, απέναντι στην τρομοκρατία και τα ένοπλα τάγματα ενός ολόκληρου συστήματος στάθηκαν όρθιοι οι κάτοικοι της πλατείας Βικτωρίας. Στο πλευρό τους και εμείς, μία ομάδα Ελλήνων, που μόνο σκοπό έχει να μάχεται για την Πατρίδα. Είχαμε προτείνει στην επιτροπή να είμαστε πολλοί περισσότεροι και η νεολαία του κόμματος να καταλάβει από νωρίς τον χώρο της εκδήλωσης, ώστε να μην τολμήσει να εμφανιστεί το αναρχικό παρακράτος. Οι κάτοικοι προτίμησαν να ακολουθήσουν μία άλλη οδό και να ζητήσουν από το κράτος να εφαρμόσει τους δικούς του νόμους, που απαγορεύουν ρητά τις αντισυγκεντρώσεις. Σεβαστήκαμε το αίτημά τους και τελικώς η πλατεία κατελήφθη από τις ορδές των μπαχαλάκηδων και των λαθρομεταναστών. Αυτά προς γνώσιν...

Η συγκέντρωση έγινε παρά τις αντιδράσεις και έδωσε ηχηρή απάντηση στο αντεθνικό κράτος και το εγκληματικό παρακράτος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η γελοία νεολαία του Σύριζα είχε εκδώσει άθλια και παράνομη, τρομοκρατική ανακοίνωση, στην οποία απειλούσε ότι... έρχεται το τέλος των κατοίκων. Όταν είδαν πως οι εκφοβισμοί απέτυχαν, άρχισαν την κλασική μέθοδο της ψευδολογίας. Λίγα λεπτά μετά την συγκέντρωση η Αυγή δημοσίευε άρθρο με τον πηχιαίο τίτλο: "Χέρι-χέρι ο Κασιδιάρης με τον Μπογδάνο στην πλατεία Βικτωρίας". Η γελοιότητά τους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Για την ιστορία θα πω ότι λυπήθηκα στην κυριολεξία τον Μπογδάνο: τέσσερις φορές προσπάθησε να κάνει μία δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες και τις τέσσερις τον κάλυπτε η γιούχα των κατοίκων...

Ο Μπογδάνος επιχείρησε (ανεπιτυχώς) να κάνει τη βρώμικη δουλειά του Μητσοτάκη. Με μία κουστωδία αστυνομικών και security επιχείρησε (ανεπιτυχώς) να πείσει τους κατοίκους που δεινοπαθούν από το... μπόλιασμα και την ισλαμοποίηση ότι η ΝΔ θα τους σώσει. Φυσικά, οι κάτοικοι δεν τρώνε κουτόχορτο και του απάντησαν με στεντόρεια φωνή: "ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ!". Ο λεγόμενος "εθνικός χώρος" άφησε το γήπεδο ελεύθερο στους μπογδάνους να κοροϊδεύουν τον κόσμο, όχι μόνο στα τηλε-παράθυρα, αλλά και σε δρόμους και πλατείες. Τα διάφορα κόμματα και αποκόμματα που αντιδρούν θεωρητικά στη λαθρομετανάστευση ήταν και χθες εξαφανισμένα από προσώπου γης. Ο απατεώνας Βελόπουλος δεν βγαίνει πλέον ούτε για ένα λεπτό από το τηλεοπτικό στούντιο και τρέμει στην ιδέα της διέλευσης δίπλα από μία αντισυγκέντρωση αναρχικών. Έτσι, η ΝΔ νόμισε ότι με το σχέδιο Μπογδάνου θα πάρει άφεση αμαρτιών για τα εγκλήματά της. Με τους ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα, οι βρώμικες μεθοδεύσεις του Μητσοτάκη τελείωσαν. Καμία ψήφος Έλληνα Πατριώτη δεν πρόκειται να καταλήξει στους εθνομηδενιστές της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα τα κανάλια ήταν εκεί και κατέγραψαν τις δηλώσεις μου, αλλά και την θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξαν οι κάτοικοι. Φυσικά, δεν πρόβαλλαν ούτε ένα δευτερόλεπτο από αυτές τις εικόνες, που κάνουν το Σύστημα να τρέμει. Είναι πολλά τα εκατομμύρια που μοίρασε ο Μητσοτάκης και ρητή η απαγόρευση για οποιαδήποτε αναφορά στους ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα. Απαγορεύονται πλέον ακόμα και οι συκοφαντίες, καθώς σχέδιο του καθεστώτος είναι να μη μάθει ποτέ ο Έλληνας πολίτης ότι ιδρύσαμε ένα νέο, εθνικό, επαναστατικό Κίνημα. Απέναντι σε αυτό το βρώμικο σχέδιο της αποσιώπησης, απέναντι στο αντεθνικό κράτος και το κόκκινο παρακράτος, ένα είναι το μεγάλο μας όπλο: Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Με αυτό το μεγάλο όπλο, με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε (ένα κανάλι στο youtube και αυτή την ιστοσελίδα) και πάνω απ' όλα με πνεύμα αυτοθυσίας θα βαδίσουμε εμπρός. Γιατί, όπως έλεγε και ο Νίκος Καζαντζάκης: "Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε; Πολέμα!"

Facebook208MessengerTwitterViber

Ηλίας Κασιδιάρης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης