Χατζηνικολάου σε παροξυσμό: "Μη δώσετε άδεια στο κόμμα Κασιδιάρη!" - Έχασες καταχρεωμένε παπαγάλε...

  08/06/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε απόλυτο παροξυσμό τελεί το διεφθαρμένο μιντιακό σύστημα λόγω της δυναμικής του κόμματός μας. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα έχουν πονέσει όσο τίποτε άλλο τους παπαγάλους, που πληρώθηκαν αδρά από τον Μητσοτάκη για να τον λιβανίζουν πρωί-μεσημέρι-βράδυ.

Το πρώτο και καλύτερο λιβανιστήρι της κυβέρνησης των εθνομηδενιστών, Νικολάκης Χατζηνικολάου, έδωσε ρεσιτάλ αθλιότητας στην τελευταία εκπομπή του στο Real. Κοιμάται και ονειρεύεται ότι ο Άρειος Πάγος δεν έχει δώσει άδεια λειτουργίας στο κόμμα μας. Πέρα από εμπαθής υβριστής, ο Χατζηνικολάου είναι και παντελώς άσχετος με τα νομικά θέματα.

Το καταστατικό και η ιδρυτική μας διακήρυξη έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μαζί με τον απαιτούμενο αριθμό των 200 υπογραφών Ελλήνων πολιτών και η λειτουργία του κόμματός μας είναι απολύτως σύννομη. Στις επόμενες εκλογές θα διεκδικήσουμε και θα λάβουμε την ψήφο όλων των Ελλήνων που αντιστέκονται στο διεφθαρμένο και καταχρεωμένο πολιτικό σύστημα

Για να μην αγχώνονται τα βρώμικα φερέφωνα των εθνομηδενιστών, δημοσιεύουμε την πρώτη σελίδα της εγκεκριμένης από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, Ιδρυτικής μας Διακήρυξης:

Το παραλήρημα Χατζηνικολάου μπορείτε να το ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο (από το 11ο λεπτό και μετά). Ενάντια στις ύβρεις και τις συκοφαντίες τους θα κάνουμε χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός μας:

https://ellhnes.net/wp-content/uploads/attachments/05-06-2020_XATZHNIKOLAOY_02_id40046.mp3


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης