Χαμός για τον Ηλία Κασιδιάρη στο Ράδιο Μετρόπολις! Κυριακή 11.30 ΖΩΝΤΑΝΑ σε μία συνέντευξη-φωτιά!

  01/08/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Χαμός στην σημερινή εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου στο Ράδιο Μετρόπολις, όταν έγινε λόγος για τον Ηλία Κασιδιάρη. Συγκεκριμένα, ο εθνικός κωλοτούμπας Γ. Καρατζαφέρης προσπάθησε να πει ότι ο επικεφαλής του κόμματός μας "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" είναι περίπου "ανώριμος" για να ηγηθεί του πατριωτικού χώρου. Σε αυτό ακριβώς το σημείο έγινε δέκτης της ηχηρής αντίδρασης των ακροατών της εκπομπής!

Ο σταθμός δέχθηκε μαζικές τηλεφωνικές κλήσεις και δεκάδες γραπτά μηνύματα. Δόθηκε ο λόγος σε ακροατές, οι οποίοι έβαλαν στη θέση τους τον Καρατζαφέρη, δηλώνοντας ευθαρσώς, πως μόνο ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να εκφράσει δυναμικά την εθνική αντίσταση των Ελλήνων! Παρά τον απόλυτο πόλεμο από όλες τις παραφυάδες του Συστήματος, ένα πανίσχυρο ρεύμα έχει δημιουργηθεί μέσα στην ελληνική κοινωνία. Ένα ρεύμα εθνικό, που θα βάλει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ στη βουλή και θα τους δώσει την δύναμη να σώσουν την Ελλάδα!

Αύριο Κυριακή 2 Αυγούστου στις 11.30 ο Ηλίας Κασιδιάρης θα βρίσκεται ΖΩΝΤΑΝΑ στο Ράδιο Μετρόπολις της Θεσσαλονίκης και την εκπομπή Παρέμβαση του Κώστα Παπαζαφειρίου. Θα αναπτυχθούν όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας και θα γίνουν αποκαλύψεις για όλα τα εθνικά εγκλήματα των δήθεν "εθνοσωτήρων" ελλαδεμπόρων της βουλής.

Συντονιστείτε διαδικτυακά στο Ράδιο Μετρόπολις Θεσσαλονίκης και παρακολουθήστε την συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη ΕΔΩ: https://www.metrosport.gr/radio-player


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης