Ξέχασε την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου ο Μητσοτάκης, όχι όμως τους ΛΟΑΤΚΙ

Έλληνες  17/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από την Κερύνεια ως την Κορυτσά θα φωνάζουμε για Ένωση και Λευτεριά! Σαν σήμερα το 1914, υπεγράφη το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας και ανακηρύχθηκε η Αυτόνομη Βόρειος Ήπειρος.

Ως μια πρόσκαιρη λύση στις ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ αλβανικής χωροφυλακής και Βορειοηπειρωτών αντιμετωπίστηκε από τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, οι οποίοι αξίωναν και αξιώνουν και σήμερα την Ένωση με τον Εθνικό κορμό. Η Αλβανία ποτέ δεν σεβάστηκε το Πρωτόκολλο και τα δικαιώματα των Ελλήνων αφού με κάθε μέσο επιδιώκει τον εξαλβανισμό της περιοχής και την κατάπτωση του ελληνικού φρονήματος.

Οι συνεχείς διώξεις των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών από το παρακράτος Ράμα, οι κατεδαφίσεις των περιουσιών τους και η άνανδρη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, δείχνουν ότι η Αλβανία έχει μία εχθρική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα.

Το εθνικό μας κόμμα και προσωπικά ο Ηλίας Κασιδιάρης στηρίζουν και θα στηρίζουν με όσα μέσα διαθέτουν την ελληνική κοινότητα των αδερφών μας Βορειοηπειρωτών και θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την πραγματοποίηση του ονείρου κάθε Έλληνα πατριώτη για Ένωση της Βορείου Ηπείρου με τη μητέρα Ελλάδα. Εμείς δεν ξεχνούμε τις σκλαβωμένες πατρίδες μας! Ενάντια στην προπαγάνδα των ευρωπαίων τοκογλύφων, ενάντια στην προπαγάνδα Τούρκων, Αλβανών και Σκοπιανών, η πίστη μας στην ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου αποτελεί Φάρο για τη συνέχιση των εθνικών αγώνων μας.

Υ.Γ. Αυτήν την πολύ σημαντική ημέρα μνήμης για τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν αφιέρωσε ούτε μία λέξη, αντίθετα για την ΛΟΤΑΚΙ κοινότητα έγραψε διθυράμβους. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και η κυβέρνηση έχει δείξει πολλάκις τις προθέσεις της. 


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης