Έχουν αφήσει ολόκληρη την χώρα χωρίς υποδομές

  01/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Χρήστου Μουλά

Δέσμιοι οι Έλληνες των καιρικών συνθηκών, έχουν αφεθεί στην κυριολεξία μόνοι τους, χωρίς καμία υποδομή. Οι ευθύνες βαραίνουν Δήμους, Περιφέρειες και διαχρονικά όλες τις κυβερνήσεις και τη σημερινή. Λεφτά υπάρχουν μόνο για κανάλια και λαθρομετανάστες. Με την πρώτη βροχή, καταστρέφονται δρόμοι, σπίτια και χάνονται ζωές. Σήμερα θρηνήσαμε ακόμα έναν γενναίο Έλληνα που έπεσε στο καθήκον.

Στη διάρκεια επιχείρησης στην Αλεξανδρούπολη, ένας 46χρονος, οδηγός σε πυροσβεστικό όχημα που συμμετείχε στις προσπάθειες και «κόλλησε» στα νερά της βροχής, καθώς απομακρυνόταν, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και βρέθηκε νεκρός κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου «Δημόκριτος». Στο όχημα επέβαιναν άλλοι δύο συνάδελφοί του, οι οποίοι κατάφεραν και βγήκαν με ασφάλεια. Επιχειρούσαν να απεγκλωβίσουν μαθητές και δάσκαλους στον οικισμό Απαλού, που πλημμύρισε από τις καταρρακτώδεις βροχές.

Οι Έλληνες για την Πατρίδα αγωνίζονται με γνώμονα το συμφέρον των Ελλήνων. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μας έχει αφήσει στην… τύχη μας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης