Γιουσουφάκια του Ερντογάν: Η προδοσία της μυστικής διπλωματίας!

  15/07/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η προδοτική κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκίνησε ήδη μυστικές επαφές με τον προαιώνιο εχθρό για να του παραδώσει το Αιγαίο και την Ελληνική ΑΟΖ. Οι συναντήσεις του Βερολίνου, στις οποίες συμμετείχαν: ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, Καλίν, η διπλωματική σύμβουλος του Μητσοτάκη , Σουρανή, και ο σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής της Μέρκελ, Χέκερ, αποκαλύπτουν το μέγεθος της προδοσίας. Ο Δένδιας αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση για αυτή την τρομερή αποκάλυψη, παραπέμποντας στον Τσαβούσογλου. Εθνομηδενισμός άνευ προηγουμένου...

Διαβάστε όσα επί λέξει δήλωσε ο Δένδιας και φρίξτε: «Ο σωστός αποδέκτης της ερώτησης σας είναι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών. Είναι αυτονόητο, νομίζω υπήρξε σχετική ανακοίνωση των διπλωματικών πηγών επ'αυτού. Βεβαίως η γερμανική προεδρία έχει τη δυνατότητα να ζητά διευκρινήσεις από οποιοδήποτε κράτος μέλος και είναι ευκταίο να υπάρχουν επαφές υπηρεσιακών παραγόντων». 

Όσοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, λογικά έβαλαν σταυρό στον Τσαβούσογλου και τον Χέκερ και τους όρισαν αρμόδιους παράγοντες για τα θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σουράνη ήταν πρέσβης της χώρας μας στην αλβανία την ώρα που οι κατσαπλιάδες δολοφονούσαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και η μηδενική αντίδρασή της κρίνεται τουλάχιστον ύποπτη.

Για να αντιληφθείτε πόσο γενίτσαροι και γιουσουφάκια είναι οι νεοδημοκράτες, μεταφέρουμε αυτούσια την δήλωση Δένδια που επιβεβαιώνει την αγωνία τους για την άμεση λειτουργία του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα:

«Είναι απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει το τέμενος στον Βοτανικό, ετέθη από τον πρόεδρο Ερντογάν και ο πρωθυπουργός του είπε "δεν θα γίνει επειδή μου το ζητάς εσύ, θα το κάνουμε για να έχουν οι μουσουλμάνοι κάπου να προσεύχονται". Ο πρωθυπουργός δήλωσε πως θα το πραγματοποιήσει επειδή είναι απόφαση της ελληνικής πολιτείας όχι επειδή το ζητάει η Τουρκία».

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης