Εγκλωβισμένος επαγγελματίας

  10/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Ιωάννη Λαζόπουλου

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μαριονέτες μίας εγκληματικής κομπανίας που σαν στόχο έχει την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και την εδραίωση των πολυεθνικών.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε την επόμενη κίνησή μας όταν δεν γνωρίζουμε τις ασφαλιστικές εισφορές του μήνα, αν θα έχουμε κατεβασμένα ρολά, τι ποσότητες να ψωνίσουμε, αν θα πληρώσουμε ενοίκιο, αν θα πληρωθούν οι επιταγές. Ποιοι κλάδοι θα ανοίξουν; Ποιοι θα κλείσουν; Και όλα αυτά δεν γίνονται με υπαιτιότητα της αγοράς, αλλά με στοχευμένο δόλο της ανύπαρκτης κυβέρνησης που το μόνο που γνωρίζουν οι εκπρόσωποί της είναι να γυρνούν στα κανάλια – φερέφωνα και να διαλαλούν συνεχώς νέα μέτρα. Έντεκα χρόνια τώρα, μας εμπαίζουν με μνημόνια και λιτότητα, κατηγορώντας μας ότι φταίμε και ενώ ο κόσμος συνεχίζει να τους δίνει λευκή επιταγή. Πλέον μας δίνουν και την χαριστική βολή.

Νοιώθουμε ανασφαλείς στην ίδια μας την χώρα. Δεν μπορώ να ξεχάσω την προκαταβολή εφορίας που έβαλαν τελευταία στιγμή οι δεξιοί και ήρθαν οι αριστεροί να την διπλασιάσουν, υφαρπάζοντας ουσιαστικά δικά μας χρήματα, που σε φυσιολογικές συνθήκες θα τα είχαμε επενδύσει ξανά στην αγορά. Πληρώνουμε τεκμήριο για τα παιδιά μας, ΕΝΦΙΑ για τα σπίτια μας, υπέρογκο ΦΠΑ παντού. Ανθρωπάκια ορίζουν τις τύχες μας. Και μας καταδικάζουν. Η Ελλάς είναι μεγάλη και σπουδαία χώρα. Στον Έλληνα αρμόζει να δουλεύει και να ζει αξιοπρεπώς. Το μόνο που χρειάζεται είναι πίστη στην αλλαγή. Πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από εδώ, φωνάζαμε κάποτε. Τώρα να πάρουμε ό, τι μας αναλογεί. Τώρα να μην στηρίξουμε τη σαπίλα. Τώρα να στηρίξουμε αγνούς Έλληνες πατριώτες. Ήρθε η ώρα των Ελλήνων για την Πατρίδα. Η θυσία του Ηλία Κασιδιάρη και η παράνομη φυλάκισή του είναι το έναυσμα για έναν ολομέτωπο «πόλεμο»-σε πολιτικά πάντα πλαίσια-απέναντι στο σαθρό σύστημά τους.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης