ΕΠΕΊΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το ανθελληνικό καθεστώς απαγόρευσε την εκδήλωση μνήμης για τα αδέλφια μας

  31/10/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πριν από λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε για την κατάπτυστη απόφαση της ΕΛΑΣ με την οποία απαγορεύεται η εκδήλωση που το κόμμα μας είχε προγραμματίσει για αύριο 1η Νοεμβρίου 2020.

Πρόκειται για μία απόφαση εγκληματική, με δεδομένο ότι λαμβάνεται κυριολεκτικά στο πάρα 5΄, λίγες μόλις ώρες πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Πρόκειται επιπλέον για μία απαράδεκτη απόφαση, καθότι ουσιαστικά καταστρατηγεί το συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι με το επιχείρημα της…αντισυγκέντρωσης.

Απαγόρευσαν την συγκέντρωσή μας με το επιχείρημα ότι κάποια ομάδα αναρχικών αποφάσισε να κάνει αντισυγκέντρωση την ίδια ώρα στον σταθμό ΗΣΑΠ του Ν Ηρακλείου.

Όμως το Υπουργείο ΠροΠο του Χρυσοχοΐδη, αντί να πράξει αυτό που προβλέπει ο νόμος, αντί δηλαδή να προβεί στην απαγόρευση της παράνομης (βάσει του ισχύοντος νόμου 4703/2020) αντισυγκέντρωσης, απαγορεύει την καθόλα νόμιμη συγκέντρωση των Ελλήνων για την Πατρίδα.

Συγκέντρωση η οποία είχε ιερό σκοπό και χαρακτήρα, δηλαδή να τιμήσει τη μνήμη των αδελφών μας που δολοφονήθηκαν άνανδρα τον Νοέμβριο του 2013 και να καταγγείλει προς όλες τις κατευθύνσεις την αριστερή τρομοκρατία.

Φαίνεται ότι στην Ελλάδα του 2020, με κυβέρνηση ΝΔ, μπορούν να διαδηλώνουν ελεύθερα όλα τα περιθωριακά και ταραχοποιά στοιχεία, όχι όμως οι Έλληνες πατριώτες.

Όσα εμπόδια κι αν θέσουν όμως, ο νόμιμος και εθνικός αγώνας τον Ελλήνων για την Πατρίδα με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη, θα συνεχιστεί.

Και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι γνωρίζουν καλά ότι ο αγώνας αυτός στηρίζεται από όλο και περισσότερους συμπατριώτες μας οι οποίοι βλέπουν την αδικία που συντελείται τόσο με τις πρόσφατες φυλακίσεις όσο και με πλειάδα άλλων τρόπων.

Είμαστε ως εκ τούτου υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους φίλους του κόμματός μας ότι η συγκέντρωση τιμής και μνήμης για τα αδέλφια μας Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη που είχε προγραμματιστεί για αύριο 1η Νοέμβρη 2020, ώρα 16:00 στο Ν. Ηράκλειο, Λεωφόρος Ηρακλείου 420, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της προαναφερθείσας απαγόρευσης από τις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθεί το σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής:

http://www.astynomia.gr/images/stories/2020/files20/7346.pdf


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης