Γράμμα Από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

  03/11/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράμμα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας

12 ημέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού κλείνω σήμερα...

Τρίτη 3 Νοεμβρίου το 2014, έμεινα 12 μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού, για ένα αδίκημα που τελικά δεν υπήρχε, για μία καραμπίνα που κατείχα με άδεια και το δικαστήριο απεφάνθη πως η κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής σε βαθμό κακουργήματος ήταν άκυρη. Άρα παραδέχτηκε πως έχασα άδικα ένα χρόνο από τη ζωή μου στον Κορυδαλλό και αμέσως μετά με καταδίκασαν στην εξοντωτική ποινή των 13 ετών κάθειρξης, σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, για ένα αδίκημα που επίσης δεν υπάρχει και αυτό, σύμφωνα με την οκτάωρη αγόρευση και πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, είμαι αθώος για όλα όσα αναφέρει εις βάρος μου το κατηγορητήριο.

Για ποιο λόγο τότε βρίσκομαι και πάλι στη φυλακή; η απάντηση είναι απλή: το ξενόδουλο καθεστώς της ΝΔ φοβάται τη φωνή μου, όπως και κάθε γνήσια φωνή αντίστασης στα εθνομηδενιστικά του σχέδια. Ο Μητσοτάκης ανέλαβε εργολαβικά το (μπόλιασμα), την ισλαμοποίηση της Ελλάδος, τη μετατροπή της χώρας σε πολυπολιτισμική μπανανία.

Αυτή τη στιγμή ολόκληρες συνοικίες της Αθήνας έχουν καταληφθεί 100% από αλλοδαπούς, οι Τούρκοι αλωνίζουν ανενόχλητοι στις ελληνικές θάλασσες, η κυβέρνηση έχει εκχωρήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και διασύρεται συνεχώς από τους φιλότουρκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο εσωτερικό της χώρας, η άθλια διαχείριση του κορωνοϊού οδηγεί σε απόλυτη καταστροφή την οικονομία. Εκατοντάδες επιχειρήσεις ετοιμάζονται να κλείσουν. Λεφτά υπάρχουν μόνο για τα κανάλια που έχουν μετατραπεί στους πιο επικίνδυνους φορείς φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας και ψευδολογίας.

Μέσα σε αυτό το νοσηρό κλίμα, ο Έλληνας αναζητά μία φωνή, για να εκφράσει την οργή του και να διεκδικήσει ένα καλύτερο Ελληνικό μέλλον. Όσες καταδίκες και να στήσει το καθεστώς, όσες φυλακές και να υψώσει η φωνή μου, όπως και ο εθνικός πατριωτικός λόγος, θα είναι πάντα ελεύθεροι και κυρίαρχοι.

Το βρώμικο παρασκήνιο και οι πολιτικές εντολές που οδήγησαν στην εκτρωματική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου ήδη αποκαλύπτονται.

Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης είχαν αναγγείλει την καταδίκη μου με άρθρα και παράνομες δηλώσεις τους, που είναι δεδομένο πώς θα με δικαιώσουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Ο μετρ της κυβίστησης Άδωνις Σπύρος Γεωργιάδης δεν δίστασε να αυτοεξευτελιστεί λέγοντας πως, οι ανθέλληνες αναρχοκομμουνιστές που γάβγιζαν σαν λυσσασμένα σκυλιά έξω από το εφετείο είχαν «ευγενή» σκοπό. Για μία ακόμα φορά η ανθελληνική ΝΔ αγκαλιάζετε σφιχτά με αναρχικούς και κομμουνιστές και ο κωλοτούμπας Άδωνις θεωρεί «ευγενείς» αυτούς που κάθε τόσο καίνε Ελληνικές σημαίες. Αυτή είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που δίνει γη και ύδωρ στον αριστερισμό, προσκυνά τους κομμουνιστές και πολεμάει, παράνομα, κάθε τι εθνικό.

Οι «Έλληνες για την πατρίδα», το κόμμα που ιδρύσαμε πριν από πέντε μόλις μήνες, εμφανίζει αλματώδη άνοδο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με μαζικές συγκεντρώσεις χιλιάδων Ελλήνων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δείξαμε τη δυναμική μας και την προοπτική καθιέρωσής μας στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Είναι τέτοιος ο τρόμος και ο πανικός του διεφθαρμένου καθεστώτος που η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη, που αφήνει ανενόχλητους τους αναρχικούς να διαλύουν τα πάντα, έφτασε στο σημείο να συλλάβει αθώους πολίτες στο κοιμητήριο του Ν. Ηρακλείου την 1η Νοεμβρίου. Οδηγήθηκαν στα κρατητήρια πολίτες που δεν ξεχνούν την θυσία του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη, ενώ παράλληλα τραυματίστηκε από χτύπημα γκλόμπ των ΜΑΤ της Νέας Δημοκρατίας ακόμα και μια γυναίκα στενή συγγενής του Γιώργου Φουντούλη. Αυτό αποδεικνύει ότι το καθεστώς Μητσοτάκη βρίσκεται κυριολεκτικά σε παροξυσμό.

Με την άδικη και πολιτικά κατευθυνόμενη καταδίκη νόμιζαν πως θα σταματήσουν αυτό το κύμα, κάνουν μεγάλο λάθος, τις τελευταίες μέρες δεχόμαστε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης, απ’ όλη την Ελλάδα και οι εγγραφές νέων μελών στο κόμμα συνεχώς αυξάνονται.

Τα πολιτικά μου δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα από το σύνταγμα των Ελλήνων και κάνεις δε μπορεί να τα περιορίσει. Έχω ξαναβγεί βουλευτής μέσα από τη φυλακή το 2015 και είμαι έτοιμος να το ξανακάνω.

Οι Έλληνες, που οργίζονται και αγανακτούν με την καταστροφική πολιτική του συστήματος, είναι δεδομένο πως θα στηρίξουν αυτούς που διώκονται παράνομα από το σύστημα. Όποτε και να γίνουν εκλογές, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες θα τιμωρήσουν με την ψήφο τους το καθεστώς Μητσοτάκη και τις αριστερές παραφυάδες τους (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ).

Ότι και να γίνει οι Έλληνες για την πατρίδα θα είναι στην επόμενη Βουλή!

Οι διώξεις και οι φυλακίσεις δεν λυγίζουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων!

Ηλίας Κασιδιάρης

Φυλακές Δομοκού

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης