Υψώνοντας φράχτη στην πολυπολιτισμική Ελλάδα που ονειρεύεται ο Μητσοτάκης

Έλληνες  03/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Άρης Σαπουνάς,

Υποψήφιος Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Μητσοτάκης βλέποντας τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας να έχουν μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στους πολίτες που είναι εθνικά σκεπτόμενοι και τους αγγίζουν πέρα από τα οικονομικά ζητήματα και θέματα, αναφορικά με την ασφάλεια της χώρας και την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών σε αυτήν, αποφάσισε για άλλη μια φορά να παραστήσει τον πατριώτη.

Έτσι επισκέφτηκε τον Έβρο μιλώντας για την ανάγκη θωράκισης της πατρίδας μας δεσμευόμενος την επέκταση του φράκτη στην περιοχή των Συνόρων. Αλήθεια ποιος μπορεί να ξεχάσει την ομιλία του εντός του κοινοβουλίου που αναφερόμενος στα ζητήματα της λαθρομετανάστευσης ανέφερε επί λέξη «Ούτε φράκτες θέλουμε ούτε τείχη. Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία και ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος που πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική»; Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρεύεται πραγματικά ο Μητσοτάκης  και όλο το σημερινό πολιτικό μας σύστημα. Μια χώρα η όποια δεν θα θυμίζει τίποτα την Ελλάδα των προγόνων μας, των παραδόσεων και εθίμων μας. Στην τετραετία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ή αλλιώς γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που είδαμε είναι να γεμίζει η χώρα μας hot spot σε πολλά από τα οποία ο στρατός μετατράπηκε σε υπηρετικό προσωπικό αυτών που ήρθαν στην χώρα μας χωρίς να μας ρωτήσουν περνώντας παράνομα τα σύνορά μας.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τόσο από τον Μητσοτάκη όσο και από άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας (Γεωργιάδη, Πλεύρη, Βορίδη) είναι δεδομένο ότι θα δούμε και άλλες δηλώσεις «ανάγκης προστασίας των συνόρων μας» ωστόσο είναι απαραίτητο επιτέλους ο ελληνικός λαός να θυμηθεί τα πεπραγμένα της διακυβέρνησής του όταν θα κληθεί να δώσει την ψήφο του.

Αν θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει Ελληνική η επιλογή στις 21 Μαΐου είναι Μία: ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΦΡΑΚΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης