ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ

Έλληνες  12/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Όσοι έχουν διαβάσει αυτά που έχουμε γράψει εδώ και καιρό για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, θα χτυπούν το κεφάλι τους διαβάζοντας τις προβλέψεις που έκανε ο ΙΟΒΕ για το δημογραφικό. Είναι αυτές που έχω γράψει εδώ και τρία χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τις επισημάνσεις του Πρωθυπουργού στην ομιλία του. Τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά τις είχα προβλέψει. Η ηγεσία όμως, οφείλει να προηγείται,  να διαπιστώνει, να προτείνει λύσεις αποτελεσματικές, ορθές και εθνικές και όχι αναποτελεσματικές και αντεθνικές, όπως συνεχίζει να κάνει ο πρωθυπουργός  Μητσοτάκης, που υλοποιεί λύσεις αντικατάστασης πληθυσμού και πολυπολιτισμικότητας.

Στρατηγικό μας δόγμα για την επιβίωση του ελληνισμού, σε κόντρα των  σχεδίων των Εθνομηδενιστών αυτών  για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, είναι:

 Πρώτο μέλημά μας, θα πρέπει να είναι η τόνωση του ελληνικού στοιχείου, με:

α. Την καλλιέργεια κουλτούρας και ανάδειξη της  ελληνικής οικογενείας σε «θεμέλιο» και «πρότυπο» στυλοβάτη της κοινωνίας, με έμφαση στην ιδιαίτερη αντιμετώπιση των νέων πολυτέκνων και τριτέκνων οικογενειών.

β. Ανασχεδιασμό της επιδοματικής πολιτικής  και την συμπλήρωση της με γενναίες φορολογικές-δημοτικές απαλλαγές, χρηματικές- στεγαστικές παροχές, κοινωνικές ασφαλίσεις, ιατρικές πρόνοιες, εργασιακές παροχές (ιδίως των νέων) και εκπαιδευτικές εξασφαλίσεις, για κάθε νεογέννητο τέκνο, για κάθε πολύτεκνη οικογένεια.

Για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις χορηγούν κατά βάση επιδόματα με χαμηλά κοινωνικά κριτήρια, με αποτέλεσμα να τα επωφελούνται συνήθως οικογένειες, που δηλώνουν πολύ χαμηλά οικογενειακά περιουσιακά-εισοδήματα ή που αποκρύπτουν εισοδήματα από την εφορία, δηλ. κατά βάση και κυρίως φοροφυγάδες και Αλλογενείς.

Καμιά ιδιαίτερη σκέψη, καμιά μέριμνα, για το πως θα περισωθεί το Έθνος και το πώς θα επιβιώσουν στη Πατρίδα οι αυτόχθονες Έλληνες.

Πρόταση λοιπόν, για την αντιμετώπιση του τόσο σημαντικού αυτού Εθνικού προβλήματος, είναι η οικογενειακή ενίσχυση  των τέκνων να περνά μέσα από τις γενναίες φορολογικές ή δημοτικές ελαφρύνσεις- συνταξιοδοτικές και άλλες πρόνοιες, έτσι ώστε να αποτελούν και αντικίνητρο φοροδιαφυγής και να αποδίδονται εκεί που οφείλει η πατρίδα.

Όπως:

1)Για το έτος που θα γεννιέται το πρώτο παιδί κάθε οικογένειας θα προβλέπεται αφορολόγητο, για λόγους δικαίου και αναλογικότητας: Μέχρι 15.000 € δηλωθέν οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα - 100% έκπτωση δηλ. τελείως αφορολόγητο, μέχρι 20.000-90%, μέχρι 25.000-80%, μέχρι 30.000-70%. μέχρι 35.000-60%, μέχρι 40.000-50%, μέχρι 45.000-40%, μέχρι 50.000-30%, μέχρι 55.000-20%, και μέχρι 60.000 ή 30.000 για τον κάθε έναν γονέα-10% έκπτωση του αναλογούντος φόρου. Αν ένας από τους δύο γονείς, είναι κάτω των 27 ετών και μόνιμος κάτοικος παραμεθορίων περιοχών ή νήσων κάτω των 1000 κατοίκων, θα δικαιούται, 100% αφορολόγητο-ανεξαρτήτου εισοδήματος  και χορήγηση  δανείου 50.000€, δεκαετούς διάρκειας(για να ξεκινήσουν τη ζωή τους) στον 7ο μήνα της κύησης. Ο/Η δικαιούχος αυτού, θα καλείται να αποπληρώσει το ήμισυ του  εναπομείναντος δανείου εάν κάνει δεύτερο παιδί, ενώ το υπόλοιπο του δανείου θα διαγράφεται αν κάνει τρία ή περισσότερα τέκνα.

Τα ζευγάρια, με δηλωθέν οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα μέχρι 60.000€ ή 30.000 για τον κάθε έναν γονέα, θα έχουν  αφορολόγητο το εισόδημα τους, όταν αποκτούν το 2ο τέκνο τους για 2 χρόνια, όταν αποκτούν το 3ο τέκνο τους για 3 χρόνια, όταν αποκτούν το 4ο τέκνο τους για 4 χρόνια, όταν αποκτούν το 5ο τέκνο τους για 5 χρόνια, όταν αποκτούν το 6ο τέκνο τους για άλλα 6 χρόνια κ.ο.κ. Έτσι μια οικογένεια π.χ. με 6 τέκνα για 21 χρόνια, με 7 τέκνα για 28 χρόνια, με 8 τέκνα για 36 χρόνια, θα έχει μηδενικό φόρο.

 2) Σε οικογένειες και μέχρι την ηλικία των 18 ετών ή των 25 ετών των τέκνων τους, όταν σπουδάζουν, θα υπάρχει αντίστοιχη μείωση του φορολογητέου οικογενειακού εισοδήματος, 10% για κάθε προστατευόμενο τέκνο. Επίσης, 10% επιστροφή φόρου για κάθε μέλος οικογένειας, εκ του καταβληθέντος, μέσω προσωπικών πιστωτικών καρτών-(προκειμένου να μειωθεί και η φοροδιαφυγή) για την αγορά βασικών ειδών-προϊόντων διατροφής στην ελληνική αγορά, π.χ. μια οικογένεια άνευ τέκνων,  με κατανάλωση 10.000€, θα έχει επιστροφή καταβληθέντος φόρου 10.000/ με 20% περίπου φόρο,  θα έχει επιστροφή  φορου10%+10%=400€, μια οικογένεια με 4 τέκνα και με κατανάλωση 20.000€, θα έχει επιστροφή του καταβληθέντος φόρου κατανάλωσης 20.000/20% περίπου φόρου/10%+10%+10%+10%+10%+10%=2400€. Τα ανωτέρω θα ισχύουν, για οικογένειες μέχρι 2 τέκνων και εισοδήματος μέχρι 40.000Ε και για οικογένειες άνω των 2 τέκνων εισοδήματος μέχρι 80.000€.

3) Ζευγάρια, κάτω των 45 ετών-και οι δύο-με δύο παιδιά, θα δικαιούνται δωρεάν παραχώρησης κατοικίας, οικοπέδων και αγροτικών εκτάσεων  στην ύπαιθρο προς καλλιέργεια, από τα  ακίνητα,  που έχουν περιέλθει  στο ελληνικό δημόσιο ή στην Εκκλησία, εκ των αποποιήσεων κληρονομίας ή κατασχέσεων ή φιρμανιών ή κληροδοτημάτων. Σε ζευγάρια κάτω των 45 ετών και κάτοικοι παραμεθορίων περιοχών ή νησων κάτω των 1.000 κατοίκων, με την απόκτηση του δευτέρου  τέκνου θα χορηγούνται άτοκα  στεγαστικά δάνεια, α΄ κατοικίας, ύψους, μέχρι το δεκαπλάσιο του μέσου όρου του εισοδήματος των πέντε τελευταίων φορολογικών ετών, π.χ. (10.000+15.000+20.000+25.000+30.000/5=20.000Χ10=200.000 €) , το οποίο «θα χαρίζεται» με την γέννηση του 3ου τέκνου.

4) Ιδιοκτήτες σπιτιών που θα ενοικιάζουν κατοικίες σε πολύτεκνες οικογένειες θα έχουν μειωμένη φορολογία κατά 50%, επίσης θα χορηγείται κρατική υποτροφία για δωρεάν σπουδές (στέγαση-τροφεία) σε  παιδιά τρίτεκνων ή πολύτεκνων οικογενειών.

5) Για όλους τους Δήμους της χώρας θα ισχύσει, έκπτωση επί όλων των δημοτικών τελών –ΤΑΠ-ΔΕΗ-ΝΕΡΟΥ κ.λ.π. 25% για κάθε παιδί ανεξαρτήτου δηλωθέντος εισοδήματος, οπότε για μια πολύτεκνη οικογένεια να μην καταβάλλονται καθόλου δημοτικά τέλη, εφόσον δεν υπάρχουν εκκρεμείς δημοτικές οφειλές.

Κατ΄ εξαίρεση, ένταξη στα προγράμματα «εξοικονομώ», με επιδότηση 80% σε γονείς άνω των δύο τέκνων.

6) Θα προσλαμβάνεται με ειδικά ευνοϊκά κριτήρια - μοριοδότηση 20%,  κάθε ελληνόπουλο στο γένος,  πολύτεκνης οικογενείας, όπως στην Εισαγωγή Στρατιωτικών Σχολών και Σωμάτων Ασφαλείας, Εθνοφύλακες-ΕΠ.ΟΠ.-Ο.Β.Α. ή Δημοτικοί Υπάλληλοι, παραμεθορίων δήμων και μικρών νήσων του Αιγαίου κάτω  των 1000 κατοίκων κ.λ.π).

7) Χορήγηση «Εθνικής  Σύνταξης»,  σε κάθε  Έλληνα / σε κάθε Ελληνίδα,  που προσέφερε στην  Πατρίδα,  άνω των δύο(2)  τέκνων και επιτέλεσε τα προβλεπόμενα στρατιωτικά του καθήκοντα (όχι στους ανυπότακτους, φυγόστρατους κ.λ.π.), ύψους 300€ μηνιαίως, στο 60ο έτος της ηλικίας των, ως  ένδειξη  τιμής και έμπρακτης ευγνωμοσύνης προς την ελληνική  πολύτεκνη οικογένεια.

8) Επιπροσθέτως, θα αναθεωρηθεί επί το αυστηρότερο, το καθεστώς των αμβλώσεων και των γεννήσεων με καισαρικές τομές. Είμαστε η χώρα που παγκοσμίως  αναλογικά, έχουμε τις περισσότερες εκτρώσεις και με τις περισσότερες καισαρικές τομές-γεννήσεις. Θα απαιτείται πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολόγηση κρατικού κοινωνικό-ιατρικού φορέα για εκτρώσεις, θα παρέχεται καθολική μέριμνα για την διαδικασία τεκνοποιήσεως άτεκνων  ζευγαριών, σε ειδικά προηγμένα «Κέντρα Τεκνοποιίας» με κάλυψη των εξόδων, εξ ολοκλήρου και θα επανεξεταστεί ριζικά σε ευνοϊκότερη βάση, το θέμα των υιοθεσιών.

Έτσι, προτείνεται,   η δημιουργία ενός Εθνικού Οργανισμού Νέων που θα έχει την ευθύνη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ατεκνίας-υπογεννητικότητας και να στηρίξει ουσιαστικά εκείνους τους Έλληνες που έχουν πραγματικά την ανάγκη της κρατικής αρωγής. Αφού λοιπόν δημιουργηθεί η απαραίτητη «πλατφόρμα συνεργασίας» ειδικευμένων ιατρικών κλινικών και εργαστηρίων, μετά από αίτηση των  άτεκνων ζευγαριών (περίπου 200.000 στην Ελλάδα), να ξεκινάει η διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης, με την πλήρη οικονομική στήριξη-κάλυψη του κράτους. Μάλιστα, να δίνεται μέγιστος αριθμός προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης. Σε περίπτωση αποτυχίας, να μην υπάρχει οικονομική αποζημίωση προς τα ιδιωτικά ιατρικά ειδικευμένα εργαστήρια ή κλινικές, προκειμένου να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο της κατάχρησης- εκμετάλλευσης. Σε περίπτωση αποτυχίας ο ίδιος αυτός κυβερνητικός οργανισμός θα αναλαμβάνει την διαδικασία υιοθέτησης ορφανών παιδιών, για το ζευγάρι. Επίσης θα μεριμνά για την φιλοξενία, εγκύων ανύπανδρων ή μη γυναικών που έχουν οικονομικά, οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα.

Βιώνοντας αυτή την σκληρή καθημερινότητα και νιώθοντας επιτακτική την ανάγκη για συμβολή, έστω και μίας ιδέας, καταθέτω  αυτήν την Εθνική πρόταση, που πιστεύω πως πρέπει να γίνει αντικείμενο σκέψης – και γιατί όχι και πράξης, η οποία θα μπορέσει να παράξει κοινωνικό και εθνικό έργο και να ικανοποιήσει μεγάλες εθνικές ανάγκες, αλλά και να συμβάλει στο να φέρει το χαμόγελο και την ελπίδα σε δεκάδες χιλιάδες ζευγάρια που δεν μπορούν να αγκαλιάσουν το δικό τους παιδί.

«Εθνικός στόχος, κάθε Έλληνας-κάθε Ελληνίδα, κάτω των 50 ετών να καταστεί  τουλάχιστον τρίτεκνος γονέας», προκειμένου να αρχίσει να αντιστρέφεται η κατάρρευση και να υπάρχει ελπίδα Εθνολογικής επιβίωσης,  υποσχόμενοι  να προσφέρουμε τη δυνατότητα γέννησης  τρίτου  τέκνου,  χωρίς  η μητέρα να είναι υποχρεωμένη να εργάζεται,  χωρίς   ελεημοσύνες αλλά με   γενναίες φορολογικές απαλλαγές, κοινωνικές παροχές – διευκολύνσεις, εθνική σύνταξη και τιμητικά προτερήματα. Ότι χρωστάει η κοινωνία στη πολύτεκνη μητέρα.

Δεν αξίζει το κράτος μας, να επενδύσει στην δημιουργία Νέων Ελλήνων αντί της «μεταγραφής» και  της «αντικατάστασης» του πληθυσμού του;;;

Η Ελλάδα  χάνεται, οι Έλληνες εξαφανίζονται και οφείλουμε να εφαρμόσουμε άμεσα εθνικό στρατηγικό δόγμα, γέννησης  νέων Ελλήνων.

Μόνον με την ολιστική υλοποίηση των ανωτέρω προτάσεων μας μπορεί να  διαιωνιστεί  και αναγεννηθεί το έθνος μας.

Λάμπρος Χουλιαράς

Στρατηγικός Αναλυτής

Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. (ε.α.)

Μέλος του Πανελληνίου Συμβουλίου του "Εθνικού Κόμματος ΈΛΛΗΝΕΣ".

Υποψήφιος Βουλευτής Ευβοίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης