Απίστευτο: Ισλαμιστής εισέβαλε την ώρα της λειτουργίας σε εκκλησία και φώναζε Αλλάχ Ακμπάρ!

Έλληνες  19/04/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ελλάδα του 2022 και οι δεκαετείς προσπάθειες αντικατάστασης πληθυσμού σε περιοχές της Αθήνας απέδωσαν καρπούς, με αποτέλεσμα οι "επενδυτές" να έχουν ξεπεράσει κάθε όριο θράσους. Η ασέβειά τους προς τα χρηστά ήθη και την πίστη του έθνους μας αποτελεί πλέον κανονικότητα.

Συγκεκριμένα στις 15 Απριλίου και περι ώρας 19:00 στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών ψάλλονταν ύμνοι από την 30μελή χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής και της Συμφωνικής Ορχήστρας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κι ενώ οι πιστοί παρακολουθούσαν μέσα σε κλίμα κατάνυξης, ισλαμιστής "επενδυτής" εισέβαλε στον ναό, πλησίασε την χορωδία, ταρακούνησε το μικρόφωνο και κραύγασε «Αλλάχ Ακμπάρ»!! Να υπενθυμίσουμε, πως πριν 200 χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες αφανίστηκαν από τον ισλαμισμό των Οθωμανών Τούρκων.

Η προδοτική πολιτική της μεταπολίτευσης και των απατεώνων πολιτικών πράγματι απέδωσαν. Πλέον, ο κίνδυνος όπως έχουμε ξαναπεί είναι και εντός των τειχών. Η αντικατάσταση του Ελληνικού Λαού παίρνει σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μας. Η φυλετική γενοκτονία του λαού μας και η εξαφάνιση του Έθνους και του Πολιτισμού μας, βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ.

Καλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ να πυκνώσουν τις τάξεις του κόμματός μας, και σαν μια γροθιά να διαφυλάξουμε τα ιερά και τα όσια τους έθνους μας, πριν να είναι πολύ αργά.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο:


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης