Συνεχίζονται οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης - Έμπρακτη στήριξη στους μαχόμενους υγειονομικούς

Έλληνες  20/04/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζει την έμπρακτη συμπαράστασή του προς τους υγειονομικούς που είναι σε αναστολή από την ανάλγητη κυβέρνηση της ΝΔ, επειδή αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

Την Μεγάλη Τρίτη 19/4, κλιμάκιο στελεχών του κόμματος της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε έξω από την 3η ΥΠΕ τους γενναίους υγειονομικούς, συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματά τους, προσέφερε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και αγόρασε πολλούς λαχνούς για την ενίσχυσή τους.

Οι υγειονομικοί υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους.

Η θέση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ είναι “Κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ απροστάτευτος από το μένος της εκδικητικής κυβέρνησης της ΝΔ. Όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα νικήσουμε”.

Νωρίτερα, την Μεγάλη Δευτέρα 18/4, μια ακόμα δράση κοινωνικής αλληλεγγύης έλαβε χώρα από κλιμάκιο στελεχών του Εθνικού Κόμματος. Συγκεκριμένα και εις μνήμην του αείμνηστου Καθηγητή Ματθαίου Τσούγκα που μας άφησε τόσο απροσδόκητα, παρέδωσαν στο Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης και υγειονομικό υλικό.

Τόσο οι γιατροί, όσο και το Νοσηλευτικό προσωπικό μας υποδέχθηκαν θερμά, και μας τόνισαν ότι δεν έχει βρεθεί δίπλα τους κανένα από τα κόμματα της παρούσας Βουλής, αυτές τις δύσκολες εποχές. Σε αντιδιαστολή με διάφορους επίδοξους εθνοσωτήρες, τηλε-αστέρες και παρατρεχάμενους του συστήματος, το κίνημά μας και ο ιδρυτής του, Ηλίας Κασιδιάρης, αποδεικνύουμε στην πράξη την ανθρωπιά μας και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Παρότι αποσιωπούν και μας πολεμούν με βρώμικα μέσα, διαδίδοντας ψέματα και πετώντας λάσπη, εμείς δεν θα σταματήσουμε ούτε λεπτό αυτό το όμορφο ταξίδι για την απελευθέρωση της πατρίδας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης