Για την Ελλάδα ν' αποφασίζουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

Έλληνες  26/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Συγγραφέως ″Φλόγα του Ταινάρου″ 

Στη δυστοπική κοινωνία, που μας επιβάλλουν να ζούμε, κυριαρχούν ο φόβος, η έλλειψη καθαρής λογικής και η διχόνοια που έντεχνα ενσπείρουν ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη. Τα αργυρώνητα ΜΜΕ με την έντεχνη προπαγάνδα τους προσπαθούν να καλύψουν όλα τα δεινά που έχουν συσσωρεύσει στον Έλληνα διαχρονικά, όλες οι κυβερνήσεις της λεγόμενης μεταπολίτευσης. Ευτυχώς ματαιοπονούν. Ευτυχώς έχουν απέναντί τους τον Ηλία Κασιδιάρη και τους ″ΕΛΛΗΝΕΣ″. Οι ″ΕΛΛΗΝΕΣ″, αγωνίζονται με την καρδιά, με την λογική και με την επιστημοσύνη των στελεχών τους, για να αναδείξουν όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την χώρα μας. Κυρίως όμως έχουν πρόγραμμα και λύσεις για την αποκατάσταση των ″ερειπίων″ που γέμισαν τις ζωές μας.

            Πολλά ″πονούν″ τους Έλληνες: Η οικονομική δυσπραγία, η ανεργία, η καταβαράθρωση όλων των τομέων της οικονομίας, η έλλειψη παιδείας, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, η εθνική ταπείνωση στις εξωφρενικές απαιτήσεις των γειτονικών μας κρατιδίων, η δουλική υποταγή στις προσταγές της Μέρκελ, η υποχωρητικότητα απέναντι στους εθνικιστικούς παροξυσμούς του σουλτάνου, το ξεπούλημα του τεράστιου πλούτου της χώρας μας, μαζί με πολλά άλλα, μας πληγώνουν καθημερινά. Οι ″ΕΛΛΗΝΕΣ″ όμως ξέρουν ότι κυρίαρχο πρόβλημα παραμένει το δημογραφικό. Οι εντολοδόχες κυβερνήσεις κάνουν τα πάντα όχι απλώς να μπολιάσουν, αλλά να αντικαταστήσουν το Ελληνικό Έθνος από ένα πληθυσμό αλλοεθνών και αλλόθρησκων απρόσκλητων εισβολέων. Αυτό άλλωστε ανακοινώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη, την Κα Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η δήθεν φιλελεύθερη ΝΔ, έχει ενστερνιστεί όλες τις δικαιωματιστικές και παγκοσμιοποιητικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν αυτή την αριστερίστική  δυσοσμία. Κατασπαταλά τα χρήματα που προέρχονται από την άγρια και άδικη φορολογία του Ελληνικού λαού, για να ″φυτεύει″ πόλεις λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα και για να μοιράζει επιδόματα σε όλους αυτούς τους εισβολείς.

            Παράλληλα, όπως κατήγγειλε επαλειμμένα και ο Ηλίας Κασιδιάρης, τους ″Ελληνοποιεί″ με κάτι φαιδρές και αίολες εξετάσεις. Αυτός είναι και ο άμεσος στόχος τους: Τα ψηφαλάκια. Θέλουν να λυμαίνονται την εξουσία με τις ψήφους όλων αυτών που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα. Ξέρουν πια οι πολιτικάντηδες ότι δεν τους ″βολεύουν″ οι ψήφοι των Ελλήνων, αφού οι Έλληνες πια καταλαβαίνουν την κοροϊδία των εκάστοτε κυβερνώντων. Ακόμα, με πρόφαση την πανδημία, παρατάθηκαν επ’ αόριστον όλες οι άδειες προσωρινής διαμονής. Εννοείται, ότι ούτε καν περνάει από το μυαλό των κυβερνόντων η οιαδήποτε απέλαση. Ας μας ληστεύουν, βιάζουν, δολοφονούν, εμείς πάντα ″μεγαλόψυχοι″, εξακολουθούμε να τους φιλοξενούμε. Αλλά πέραν από τις παράνομες Ελληνοποιήσεις και την προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδος σε μια τεράστια ″αποθήκη, αναξιοπαθούντων και μη ψυχών″, ας δούμε με ποια άλλα υστερόβουλα σχέδια προσπαθούν να αλλοιώσουν τη βούληση του Ελληνικού λαού:

            Αντί να έρθει το κράτος αρωγός στην τεκνοποίηση των Ελληνίδων, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο να μην αποκτούν οι Έλληνες παιδιά. Παρέχει κάποια φαιδρά επιδόματα στους πολύτεκνους, που περισσότερο εκλαμβάνονται ως κοροϊδία. Η δημόσια υγεία είναι τόσο υποβαθμισμένη, ώστε να είναι σχεδόν μονόδρομος, η επιλογή των ιδιωτικών μαιευτηρίων, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική επιβάρυνση της οικογένειας. Τόσο είναι το ″ενδιαφέρον″ του κράτους, που ακόμα και οι μήνες εγκυμοσύνης και λοχίας, κατά τους οποίους υποχρεωτικά απέχει η γυναίκα από την δουλειά της, δεν προσμετρώνται στο συντάξιμο χρόνο. Ακόμα και το «Συνέδριο Γονιμότητας», το ακύρωσαν με αστείες δικαιολογίες, ενώ αρχικά τελούσε υπό την αιγίδα της Πρόεδρου της Δημοκρατίας. Φοβήθηκαν οι ″δικαιωματάκηδες″ μήπως γεννηθεί κανένα Ελληνόπουλο. Έφτασε μέχρι και το ανύπαρκτο ΚΙΔΗΣΟ (το κόμμα του ολετήρα Γιωργάκη Παπανδρέου) να βγάλει ανακοίνωση, που κατηγορούσε ως ακροδεξιές τις γυναίκες που θέλουν να τεκνοποιήσουν και ότι θέλουν επιστροφή στο τρίπτυχο «Πατρίς - Θρησκεία – Οικογένεια». Προφανώς, κάρφο στα μάτια όλων των ανθελλήνων, αποτελεί αυτό το τρίπτυχο.

            Αλλά και αφού γεννηθεί το Ελληνόπουλο, αναδεικνύεται όλη η ″απάνθρωπη″ συμπεριφορά της Ελληνικής πολιτείας προς αυτό και τους γονείς του. Ελάχιστες διευκολύνσεις προς την μητέρα. Πολλά Ελληνόπουλα μένουν εκτός δημοτικών παιδικών σταθμών, γιατί προτιμώνται τα ″προσφυγόπουλα″. Ανύπαρκτη παιδεία. Ακόμα και αν τελειώσουν ένα ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με τους δικούς τους κόπους και με δαπάνες του Ελληνικού λαού, τα περιμένει το φάσμα της ανεργίας και της αναξιοκρατίας. Αυτός ο διαχρονικός βρόγχος που ωθεί τον ανθό της Ελληνικής νιότης στα ξένα. Εσχάτως βέβαια οι ″επιφανείς σοφοί λοιμωξιολόγοι″ απομόνωσαν τα παιδάκια από την αγάπη και τις πολύτιμες συμβουλές του παππού και της γιαγιάς, τα έκλεισαν μέσα στα σπίτια, ενάντια στην φύση τους και τέλος τα ″έδειξαν με το δάκτυλο″, ότι αν δεν προσέξουν, θα είναι υπεύθυνα για την τυχόν αρρώστια του παππού και της γιαγιάς.    

           Με κοινοβουλευτικά τερτίπια και με συμπαιγνία συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, ″πέτυχαν″ να μην ψηφίζουν όλοι οι απόδημοι Έλληνες. Κατανοητό. Δεν ″βολεύουν″ οι ψήφοι αυτών που η καρδιά τους πλημμυρίζει από Ελλάδα. Ψηφίζουν καλύτερα ο Αχμέτ και ο Χασάν.

            Φυσικά ούτε είμαστε, ούτε αισθανόμαστε φασίστες. Συνεπώς η αφίσα που παραθέτω παρακάτω δεν μας αφορά, αλλά την δείχνω προς επίρρωση των προαναφερομένων και για τον κόσμο που ″ονειρεύονται″ οι παγκοσμιοποιητές. Παρακαλώ μόνο τον αγαπητό αναγνώστη, πέραν του  περιεχομένου της αφίσας, να σημειώσει το μίσος με το οποίο ποτίζουν οι σταλινοφασίστες αθώες μικρές ψυχές. Ακόμη ας αναλογισθεί κάποιος, ότι αν αυτά τα κοριτσάκια βρίσκονταν στην Καμπούλ ή στο Καράτσι και είχαν αυτή την συμπεριφορά, ποιά θα ήταν η τύχη τους.  

Τελικά, στις 2 Ιουνίου προσπάθησαν να βάλουν και το κερασάκι στο μαγείρεμα των εκλογών με την αντισυνταγματική τροπολογία του «αρχιμάγειρα» Βορίδη. Την άθλια αυτή τροπολογία ψήφισαν όλες οι πτέρυγες της Βουλής (όταν κάτι είναι για το κακό της Ελλάδος και για το δικό τους συμφέρον, ομονοούν). Απέτυχαν όμως, καθώς ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι κανονικά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να τον εκλέξουν Βουλευτή. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο ιδρυτής της τελευταίας ελπίδας του Ελληνισμού. Κ. Βορίδη και κ. Μητσοτάκη, όσα  αντισυνταγματικά διοικητικά προσκόμματα κι αν βάλετε στην λειτουργία του κόμματός μας, οι ″ΕΛΛΗΝΕΣ″, με την ψήφο του λαού, θα δώσουν ένα δυναμικό πολυπρόσωπο ″παρών″ στην Ελληνική Βουλή, την επομένη των εκλογών, όποτε αυτές και αν γίνουν. Αγωνίζονται και θα αγωνισθούν με όλη τη δύναμη που θα τους δώσει ο Ελληνικός Λαός για να ανατρέψουν τα ανθελληνικά σχέδια τα δικά σας και του εσμού των πολιτικών συνοδοιπόρων σας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης