Δελτίο Τύπου: Σωματείο για την.. "Μακεδονική" γλώσσα αναγνώρισε πρωτοδικείο στην Φλώρινα

Έλληνες  29/11/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δυστυχώς ο Ελληνισμός βάλλεται όχι μόνο από τους εξωτερικούς εχθρούς, που τους γνωρίζουμε όλοι, αλλά και από τους εσωτερικούς. Έτσι λοιπόν, είχαμε το εξής τραγελαφικό: πρωτοδικείο στην Φλώρινα να εγκρίνει σωματείο που σκοπό έχει την διατήρηση και καλλιέργεια της «μακεδονικής» γλώσσας στην Ελλάδα. Η απόφαση του πρωτοδικείου Φλώρινας έρχεται ως συνέχεια της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως ήταν φυσικό ο Ζάεφ υποδέχτηκε με πανηγυρισμούς το συγκεκριμένο...κατόρθωμα των Ελληνικών αρχών. Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που υπέγραψε, όσο και τον νυν πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που τήρησε απαρέγκλιτα την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Χέρι χέρι προχωρούν στην εθνική μειοδοσία Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Θρηνούμε την χαμένη αθωότητα όσων ψήφισαν ΝΔ για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας ότι η ΝΔ θα πράξει το εθνικό της καθήκον και θα τηρήσει την διεθνή νομιμότητα καταργώντας την ΠΑΡΑΝΟΜΗ συμφωνία των Πρεσπών.

Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του μπλε ΣΥΡΙΖΑ. Μονόδρομος η καταγγελία της επαίσχυντης και παράνομης συμφωνίας των Πρεσπών και αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ με ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία.

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης