Δεν χαρίζουμε την Αθήνα στον Μπακογιάννη και στους Πακιστανούς του!

Έλληνες  03/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Νικόλαος Κέκης,

υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθηνών

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες αναγκάζονταν να εορτάσουν την Πρωτοχρονιά τους στο σπίτι τους, την ώρα που μαγαζιά έκλειναν και άλλα δεν άνοιγαν ποτέ λόγω των περιοριστικών μέτρων, στο κέντρο της Αθήνας είχαν συρρεύσει χιλιάδες πακιστανοί και άλλων εθνικοτήτων μουσουλμάνοι χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο λόγω συνωστισμού και χωρίς φυσικά να φοράνε μάσκες.

Το πράγμα γίνεται ακόμα πιο γελοίο αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είδαμε καμία αστυνομική δύναμη στο Κέντρο τις ώρες αυτές ενώ όπως γράφει η Ελληνική Αστυνομία έγιναν έλεγχοι σε μαγαζιά και πολίτες και επιβλήθηκαν πρόστιμα.

Υπάρχει, όμως, και κάτι πιο τραγικό. Την ώρα που γίνονταν αυτά στην πλατεία Συντάγματος στο λόφο του Λυκαβηττού είχαμε κλούβες από ΜΑΤ και αστυνομικούς για να προφυλάξουν το πρωτοχρονιάτικο show του Δημάρχου Αθηνών, την συναυλία άνευ θεατών του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά που κόστισε κάτι χιλιάδες ευρώ 210.000 ευρώ για μία παρουσία 20 λεπτών…

Δηλαδή, δήμος Αθηναίων και κυρίως η κυβέρνηση θεώρησε ότι έπρεπε να στείλει κλούβες με ΜΑΤ και ένστολους στο θέατρο του Λυκαβηττού για να προφυλάξει την συναυλία από κάποιους που απείλησαν ότι θα γιαουρτώσουν τον Δήμαρχο και τον τραγουδιστή και όχι στην πλατεία Συντάγματος που κινδύνευε πραγματικά η δημόσια υγεία.

Μπακογιάννης, Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία στο σύνολό της κατάντησαν την ιστορική μας πρωτεύουσα κάτι μεταξύ Ισλαμαμπάντ και Καμπούλ. Δυστυχώς, ο χρόνος τελειώνει. Το δημογραφικό μας πιέζει. Η μετανάστευση χιλιάδων ελληνόπουλων στο εξωτερικό συνεχίζεται. Ο Βορίδης μοιράζει χαρτιά ιθαγένειας με γελοίες εξετάσεις. Οι μετανάστες κάνουν ότι θέλουν. Από τη Χίο μέχρι την Αθήνα. Πλέον τους βλέπουμε και στα πιο απομακρυσμένα χωριά!

Το χρέος μας!

Χρέος μας να μην επιτρέψουμε την καταστροφή της Πατρίδας μας. Να αγωνιστούμε ενάντια στον εποικισμό και στην αντικατάσταση πληθυσμού που επιχειρείται από δεξιούς και αριστερούς. Πλέον υπάρχει λύση. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Πυκνώνουμε τις τάξεις του. Δυναμώνουμε τη φωνή της Αλήθειας και της Λογικής του Ηλία Κασιδιάρη.

Κάνουμε γνωστή τη δημιουργία του κόμματος στην εκλογική βάση. Μοιράζουμε φυλλάδια με τις θέσεις του κόμματος. Γινόμαστε εμείς κοινωνοί της αλήθειας. Συμμετέχουμε ενεργά σε όλες τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί. Από το κέντρο της Αθήνας μέχρι το πιο ορεινό χωριό.

Το πολιτικό κανάλι του Ηλία Κασιδιάρη στο YouTube είναι μακράν το δημοφιλέστερο στην χώρα μας, η ιστοσελίδα μας είναι με διαφορά πρώτη στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού και όλες οι συστημικές δημοσκοπήσεις δεν μπορούν πλέον να κρύψουν την δυναμική μας. Η αρχή έγινε και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο περισσότερο θα εντείνεται ο πόλεμος εναντίον μας. Σε αυτό το σημείο, στην πιο κρίσιμη καμπή για το μέλλον της πατρίδας σας καλούμε να γίνεται συμμέτοχοι για την σωτηρία της: Διαδώστε παντού την σελίδα μας, με τις θέσεις και το πλήρες Κυβερνητικό μας Πρόγραμμα. Διαδώστε παντού τη δημιουργία του κόμματος. Διαδώστε παντού την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

«Η Ελλάς προώρισθαι να ζήση και θα ζήση»


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης