Υπερδομές: Καζάνι που βράζει Χίος και Λέσβος – Ανεπιθύμητοι Μηταράκης και το τσίρκο της ΝΔ

Έλληνες  03/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με έγγραφο που κατέθεσε η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ έκανε γνωστό ότι προτίθεται στις 4 Ιανουαρίου να ξεκινήσει τις εργασίες για την υπερδομή στη Χίο. Λεπτομέρεια: Η έκταση στην οποία θα κατασκευαστεί η υπερδομή είναι δημοτική. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Δήμος Χίου, ως ιδιοκτήτης, έχει πολλά μισθωτήρια στην επίμαχη περιοχή. Αυτός είναι ένας πρόσθετος λόγος που αυτές τις ημέρες έχει σημάνει συναγερμός σε Χίο και Λέσβο.

Κάποιοι που πλουτίζουν από την “μεταναστευτική οικονομία” ισχυρίζονται ότι Χίος και Λέσβος προσμένουν με ικανοποίηση την “επένδυση” των υπερδομών. Πιθανόν τα τυφλά κομματικά στελέχη να λένε ότι οι κοινωνικές αντιδράσεις έχουν καμφθεί. Πιθανόν να νομίζουν ότι θα πιάσουν τους νησιώτες στον ύπνο, εξαιτίας των γιορτών. Όλα δείχνουν, όμως, ότι κάνουν λάθος.

Η συνέντευξη Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Χίου απέδειξε ότι υπάρχει παλλαϊκό μέτωπο εναντίον του σχεδίου για την υπερδομή. Απλοί πολίτες, εκπρόσωποι των χωριών, αρχηγοί δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, ένωσαν την φωνή τους για τον κοινό στόχο. Εντύπωση έκανε και η τοποθέτηση του εκπροσώπου της Εκκλησίας, που ήταν κάθετα αντίθετος στην κατασκευή υπερδομών στα νησιά. Το ίδιο συμβαίνει και στη Λέσβο.

Η Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων της Λαγκάδας, της Συκιάδας, των Καρδαμύλων, του Βροντάδου και της Χίου άρχισαν τις κινητοποιήσεις, καθώς η ανάδοχος εταιρία ΤΕΡΝΑ έχει ανακοινώσει την έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας δομής από αύριο το πρωί. Οι εργασίες περιλαμβάνουν πραγματοποίηση τομών αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, παρουσία εκπροσώπου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Χίου.

Οι Χιώτες και οι Λέσβιοι απέδειξαν ότι αντιστέκονται. Όπως αντιστάθηκαν στο παρελθόν θα αντισταθούν και τώρα, που ο κόμπος φτάνει στο χτένι.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει επισημάνει επανειλημμένως τον εθνικό κίνδυνο, που λέγεται Νέα Δημοκρατία. Είμαστε κάθετα αντίθετοι με τον εποικισμό των νησιών – και ολόκληρης της χώρας – από αλλόφυλους με τις πλάτες της κυβέρνησης! Η Ελλάδα ανήκει και θα συνεχίσει να ανήκει στους Έλληνες!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης