Ενημέρωση για το Κίνημα ΕΛΛΗΝΕΣ σε Λευκάδα και Πρέβεζα

Έλληνες  24/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το στέλεχος του Νομού Αιτωλοακαρνανίας Μαντώ Καραγιάννη μαζί άλλους συναγωνιστές, με αφορμή το εορταστικό τριήμερο επισκέφθηκε τη Λευκάδα και την Πρέβεζα όπου συνάντησε και ενημέρωσε πολίτες για το εθνικό μας κόμμα, απάντησε σε  πολλές ερωτήσεις για τον ιδρυτή του κινήματός μας Ηλία Κασιδιάρη και την είσοδό του στη Βουλή στις επερχόμενες εκλογές.

Οι κάτοικοι της Πρέβεζας και της Λευκάδας που συναντήσαμε μάς ευχήθηκαν τα σχέδια και τα όνειρα του ιδρυτή μας να υλοποιηθούν και οι αγώνας μας να είναι ελπιδοφόρος και νικηφόρος.

Οι πιο ηλικιωμένοι σχολίασαν με πικρία την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και ανέφεραν ότι η αργία καθιερώθηκε το 321 από τον Μέγα Κωνσταντίνο και την σεβάστηκαν ακόμα και οι Τούρκοι κατακτητές.

Ανέφεραν ότι η κυβέρνηση αποσκοπεί στην αποκοπή του ελληνικού λαού από την παράδοση, τα ήθη και έθιμα της Κυριακής του Χριστού μας και Θεού μας, καλύπτοντας όλα αυτά μέσα από νομοθεσίες σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Τους δώσαμε έντυπο υλικό φυλλάδια, βιβλία και μπλουζάκια και ανανεώσαμε το ραντεβού μας στο άμεσο μέλλον .

Καινούργιοι φίλοι και φίλες έρχονται και θα συνταχθούν μαζί μας σε αυτόν τον όμορφο αγώνα για να ξανακάνουμε την πατρίδα μας ξανά Ορθόδοξη, ξανά ελεύθερη και εθνικιστική.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τα Ιόνια νησιά.

Μαντώ Καραγιάννη


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης