Ευθεία απειλή από Ερντογάν για την Κύπρο – Σφυρίζει αδιάφορα η κυβέρνηση της Ελλάδος

Έλληνες  19/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Νέες προκλήσεις και απειλές από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή την Ανατολική Μεσόγειο και το τουρκολυβικό μνημόνιο και όλα αυτά μια ημέρα πριν την άφιξη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στην Τουρκία για... συνομιλίες όπως τις αντιλαμβάνεται τουλάχιστον το ΥΠΕΞ! Ο Ερντογάν σύμφωνα με το ahaber.tr ανέφερε πως η Ελλάδα ενοχλείται στις έρευνες για τις γεωτρήσεις διότι δεν έχει τα ίδια δικαιώματα με την Τουρκία.

Μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος έκανε λόγο για επέμβαση ακόμη και στην Κύπρο αν χρειαστεί. «Εμείς στην Ανατολική Μεσόγειο το μεγάλο μας άλμα το κάναμε με τη συμφωνία που κάναμε με τη Λιβύη. Η Τουρκία με το θέμα της Λιβύης, έδειξε την αποφασιστικότητα της και στο ζήτημα των σεισμικών ερευνών και στο θέμα των γεωτρήσεων. Εμείς εκεί μπορούμε να κάνουμε και σεισμογραφικές έρευνες και γεωτρήσεις. Η Ελλάδα ενοχλήθηκε επειδή δεν έχει τα δικαιώματα που έχουμε εμείς. Σε όλες τις εντάσεις για την Ανατολική Μεσόγειο δείξαμε κατανόηση, αλλά δεν αφήνουμε κανέναν να υποτιμήσει τα δικαιώματα της Βόρειας Κύπρου και αν είναι απαραίτητο, θα επέμβουμε. Τα πλοία μας είναι έτοιμα, εάν χρειαστούν. Δεν αποφεύγουμε τις συνομιλίες, αρκεί να σέβονται την Τουρκία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ερντογάν.

Η ελληνική κυβέρνηση, όχι μόνο είναι εξαφανισμένη, όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά πολλά κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν μάλιστα πως δεν πρέπει να φανεί ότι εμείς τεντώνουμε το σχοινί των «διαπραγματεύσεων». Δυστυχώς, αυτοί που μετέτρεψαν την πανέμορφη Ελλάδα μας σε προτεκτοράτο, αυτοί που ευθύνονται για το ότι ο υπερήφανος Έλληνας έγινε καρπαζοεισπράκτορας, δεν θα μπορούσαν να έχουν μια αξιοπρεπή και πατριωτική στάση απέναντι στις συνεχείς προκλήσεις των Τούρκων. Δεν περιμένουμε τίποτα από Μητσοτάκηδες και Παναγιωτόπουλους.

Ευτυχώς για την Ελλάδα, ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του κόσμου συντάσσεται με τους ΕΛΛΗΝΕΣ και την αδιάλλακτη θέση του επικεφαλής τους, Ηλία Κασιδιάρη. Καμία συνδιαλλαγή και καμία συζήτηση με τους σφαγείς του ελληνισμού και όσους επιβουλεύονται ελληνικά εδάφη.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης