Η Αριστερά σε ρόλο ιεροεξεταστή! - Έφαγε πόρτα ο Μπαλάφας

Έλληνες  15/11/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πόσα ποινικά αδικήματα μαζεμένα, σε ανακοινώσεις και έκνομες ενέργειες από την αριστερά, η οποία έδειξε την αληθινή πλευρά του φασισμού, αυτή που χρόνια τώρα δήθεν αντιπαλεύει αλλά επί της ουσίας η ίδια προωθεί;

Προσπαθήσατε να φοβίσετε τον κόσμο, με παταγώδη αποτυχία. 

Ο κόσμος, σας γύρισε την πλάτη, αλλά και όσοι ήρθαν στην Βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη, "Το δόγμα των 7 θαλασσών" (ακούτε βιβλία και βγάζετε σπυριά, το ξέρουμε), απέδειξαν πόσα κιλά "κότσια" έχουν.

Δεν θα αναφερθώ στους τραμπουκισμούς, τον ψυχολογικό πόλεμο σε μεγάλους ανθρώπους αλλά πρωτίστως, επιχειρηματίες (παλιά σας τέχνη κόσκινο), αλλά και σε "τυχαία" συμβάντα που έγιναν.

Αυτοί είστε, οι εθνικοί μοιρολάτρες. Με μόνιμό σας χόμπι, αλλά και επάγγελμα (αφού τον άεργο τον έχετε κάνει επαγγελματία), να βγαίνετε ανά ομάδες 40-50 νοματαίων, σε δρόμους και σε πλατείες, να σπάτε, να καίτε και να καταστρέφετε περιουσίες και κόπους ετών των συνανθρώπων μας, αλλά κυρίως -μην ξεχνάμε- την κλάψα. Σας σιχάθηκαν όλοι.

Να μην λησμονήσουμε βέβαια, την παρουσία του "κυρίου" Μπαλάφα, που προσπάθησε να βγει ήρωας. Από εμάς. Μάλλον δεν του τα είπαν καλά, γι' αυτό και έβαλε το κεφάλι κάτω και έφυγε, με εμφανέστατη την πλήρη απογοήτευση στο πρόσωπό του. Ακόμη μια αποτυχία σας καταγεγραμμένη, που αποδεικνύει ότι έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, καθώς γίνεται επιστράτευση κάθε μέσου, προκειμένου να καταφέρετε το... Τίποτα!

Η άνοδος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και δημοσκοπικά αλλά και στα μάτια του κόσμου, είναι τεράστια. Και δεν είναι ένα κόμμα ή ψήφος διαμαρτυρίας και αντίδρασης. Είναι μια συλλογική προσπάθεια για την εθνική μας επιβίωση.

Αυτό είναι κάτι που έχουμε καταφέρει με μεγάλο αγώνα και σκληρή δουλειά. Είμαστε βέβαιοι, ότι μόνο προς το καλύτερο θα πάει.

Και αυτό είναι υποχρέωσή μας, απέναντι στον Ελληνικό λαό, στην ιστορία του, στις αξίες και στο ήθος του.

Κωνσταντίνος Φλώρος

Υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας

 


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης