Καταιγιστική συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στον Στέφανο Χίο

Έλληνες  23/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακούστε τη συνέντευξη, μέσα από τις φυλακές, του Ηλία Κασιδιάρη στον Στέφανο Χίο και στην εκπομπή «Ραδιομακελάρηδες». Καταιγιστικός και χειμαρρώδης, όπως πάντα, ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για όλους και για όλα. Είναι ο μοναδικός πολιτικός που δεν φοβάται να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις αποδείξεις και όλα τα στοιχεία – με ονόματα – τόσο για την πολιτική δίωξή του, όσο και γι’ αυτούς, που διασπάθισαν δημόσιο χρήμα και πρόδωσαν τη χώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=zU90UZUs-EQ&t=4s&ab_channel=%CE%97%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82%CE%9A%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82

«Ο φυλακισμένος λόγος μου είναι πιο δυνατός» είπε και συνέχισε λέγοντας: «Με έμπνευση Βορίδη, ψηφίστηκε μια τροπολογία, που ρητά αναφέρει ότι κανονικά θα συμμετέχω και εγώ και το κόμμα στις εκλογές. Θα ξαναείμαι στη Βουλή, έστω και από τη φυλακή».

«Οι Πρέσπες θα περάσουν από το ελληνικό κοινοβούλιο. Οι άνθρωποι κοροϊδεύουν τον κόσμο. Λένε ότι όποιος δεν θέλει τις Πρέσπες στηρίζει τους Σκοπιανούς».

«Ο Μητσοτάκης έχει πλάνο για εκλογές τον Σεπτέμβριο αλλά και για τον Μάιο του 2022. Η οικονομία θα κρίνει. Πάντως, η κυβέρνηση είναι ανίκανη» και πρόσθεσε: «Θεωρώ δεδομένο ότι θα είμαι στη Βουλή. Η φωνή μου θα είναι πιο δυνατή από τη φυλακή για να εκφράσω την αλήθεια της Ελλάδας».

«Θα κάνω όλες τις διαδικασίες για να βρω το δίκιο μου. Γιατί δεν είναι όλοι οι δικαστές ελεγχόμενοι. Ακόμα δεν έχω πάρει ένα χαρτί που να λέει γιατί είμαι μέσα» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης που για μια ακόμα φορά ξεσκέπασε την πολιτική σκευωρία εις βάρος του.

Η εκπομπή μεταδίδεται από τον ΕΛΛΑΔΑ FM σε: Αττική 94,3 – Χανιά 101,5 – Ηλεία 98,6 – Καβάλα 100,5 – Χίο 105 –  Λακωνία 96,7


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης