«Κραυγή» απελπισίας από τους Αθηναίους: «Κλειδωνόμαστε σπίτι μας - Υπάρχει τρομερή εγκληματικότητα»

Έλληνες  11/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο έλεος των κακοποιών και της παράνομης μετανάστευσης βρίσκονται οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας καθώς η περιοχή μαστίζεται τα τελευταία χρόνια από την εγκληματικότητα.

Σήμερα, Δευτέρα, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα ξύπνησαν από πυροβολισμούς καθώς στις 5 το πρωί υπήρξε άγρια καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικοί πυροβόλησαν περίπου πέντε φορές για να σταματήσουν όχημα το οποίο δεν σταμάτησε σε έλεγχο και προσπάθησε να τους εμβολίσει.

Για το περιστατικό, αλλά και για την εγκληματικότητα που μαστίζει το κέντρο των Αθηνών μίλησαν κάτοικοι της περιοχής. Ένας κάτοικος σημείωσε πως πετάχτηκε περί τις 05:00 από τον θόρυβο, ενώ επιχειρηματίας της περιοχής επεσήμανε πως «υπήρχε πολύ μεγάλη παρουσία αστυνομίας και ΕΚΑΒ» όταν πήγε να ανοίξει το κατάστημά του.

«Στην περιοχή υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα, ναρκωτικά» είπε και έκανε λόγο για μία «δύσκολη περιοχή». Άλλος μάρτυρας ανέφερε πως φοβάται και εξήγησε πως άλλοτε έμενε έξω μέχρι αρκετά αργά το βράδυ, αλλά πλέον κλειδώνεται στο σπίτι του από τις 20:00.

«Άκουσα πάρα πολλούς πυροβολισμούς, περίπου επτά. Τρομοκρατηθήκαμε πάρα πολύ» είπε, τέλος, μία κάτοικος.

Αυτό είναι το κέντρο της πρωτεύουσας της Ελλάδας. Η Αθήνα των Μητσοτάκη-Μπακογιάννη. Ευτυχώς, υπάρχει πλέον η γνήσια, πατριωτική φωνή και επιλογή των ΕΛΛΗΝΩΝ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης