Κόντρα στο ρεύμα του εκφυλισμού!

Έλληνες  05/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε μια εποχή όπου ο εκφυλισμός, η ανωμαλία, η βία και τα ναρκωτικά προωθούνται απο κάθε μέσο ως κάτι το φυσιολογικό, δημιουργώντας άρρωστα πρότυπα για την νεολαία.

Σε μια εποχή που  μόνο εάν είσαι άθεος, αριστερός ή ομοφυλόφιλος κάνεις καριέρα.

Σε μια εποχή που όποιος πιστεύει στον Θεό, φροντίζει την οικογένειά του, τιμάει τις αξίες και τα ιδανικά του έθνους και αγωνίζεται για την πατρίδα του διώκεται, φυλακίζεται και στοχοποιείται, είναι τιμή να είσαι αυτός ο άνθρωπος, είναι τίτλος τιμής να είσαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και φυσικά είναι ένας τίτλος που δεν αντέχουν όλοι να φέρουν.

Εμείς, ως υγιές κομμάτι της ελληνικής νεολαίας, με υψηλό εθνικό φρόνημα, πίστη στον Θεό και τιμώντας τις αξίες του γένους των Ελλήνων, θα αγωνιστούμε κόντρα σε όλη αυτήν την παρακμή, θα παλέψουμε με την ψευδοελίτ που θέλει υποχείριό της την ανθρωπότητα, που θέλει να καταστρέψει τις φυλές και να δημιουργήσει ένα συνονθύλευμα που θα είναι απλά πιόνια που θα ζουν μέσα στον φόβο και θα κάνουν ότι τους προστάξουν.

Εμείς η Ελληνική Νεολαία βγαίνουμε μπροστά σε αυτές τις σκοτεινές ημέρες που διανύουμε και θα αγωνιστούμε υπέρ πίστεως και πατρίδος!

Να θυμάστε, αυτοί υπηρετούν ανήθικους σκοπούς και σκοτεινές δυνάμεις, εμείς υπηρετούμε ανώτερες αξίες και τον Θεό, είναι δεδομένο λοιπόν πως εμείς θα νικήσουμε διότι ο εθνικισμός είναι κάτι το φυσικό, είναι έμφυτος στον άνθρωπο, είναι η αλήθεια, είναι το φως που θα νικήσει το σκοτάδι.

Καλώ όσα ελληνόπουλα έχουν στην καρδιά τους την Ελλάδα και τον Χριστό μας, να συνταχθούν στο πλευρό μας και να δώσουν μαζί μας την ιερή μάχη ενάντια στο σκοτάδι, για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία, ώστε η Ελλάδα μας να μεγαλουργήσει ξανά.

Ηλίας Παπασταμάτης

Μέλος του Πανελληνίου Συμβουλίου και Υποψήφιος Βουλευτής Κέρκυρας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης